[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
用飛人捉好嘢..
呢種玩法玩都無晒以前果種歡樂氣氛,加上香港admin整隻game去到夜晚8點後都冇好嘢捉,咁樣倒自己間公司米不如咪再推出嚟畀人玩吧!

佢仲要開 6am,邊個會咁早走去打,1000 - 2400 就好啲

紅字我真係同意一半

依家天氣熱到咁,有時我都借飛人同事部機係OFFICE涼冷氣玩下仲過癮
我估 利基亞應該仲有一兩個月捉
之後就 配合電影全球上畫 將利基亞換成鳳凰

至於 雷鳥之後, 我估可能會輪換 現有 一二三四星既 raid

會唔會一星期一隻 冰火雷咁轉?

出雷公嗰啲就好
10K出UNDER 80 油雞
下禮拜(如果)冇新嘢出...日子都唔知點過

唔知N 記班仆街點諗。 但其實只要換一次 一二三四星。 加入肥大 鯉魚龍 吉利蛋 立方獸 大奶罐 電龍 圖騰 就可以keep到 一兩個月 等鳳凰

大奶有咩吸引到人
用飛人捉好嘢..
呢種玩法玩都無晒以前果種歡樂氣氛,加上香港admin整隻game去到夜晚8點後都冇好嘢捉,咁樣倒自己間公司米不如咪再推出嚟畀人玩吧!

香港有admin?
我估佢用外國果套
外國8點後無咩人出街

其實24小時出都唔係好大問題姐

Tune 正時間咪夠囉。 廿四小時無乜用, 除左飛狗 邊度齊人呀

其實係咪考慮左人身安全問題
太夜出街 俾人溶左都唔知咩事

至於 雷鳥之後, 我估可能會輪換 現有 一二三四星既 raid

出雷公嗰啲就好

千祈唔好咁快 。否則隻Game好快死。 二代依三隻神獸 應該排起 gen3 後先出。

而家出都得
普通怪咁遇 但係得3%捕捉率 99%逃跑
下禮拜(如果)冇新嘢出...日子都唔知點過

唔知N 記班仆街點諗。 但其實只要換一次 一二三四星。 加入肥大 鯉魚龍 吉利蛋 立方獸 大奶罐 電龍 圖騰 就可以keep到 一兩個月 等鳳凰

大奶有咩吸引到人

好多人一隻都無

我圖仔爭十三隻

唔睇Maps根本無可能捉到 我好多二代見都未見過

我已經唔知幾多隻蛋出過大奶
次次都屌出聲
反而麒麟奇同佛烈托斯就真係冇見過野生

大奶有咩吸引到人

好多人一隻都無

我圖仔爭十三隻

唔睇Maps根本無可能捉到 我好多二代見都未見過

我已經唔知幾多隻蛋出過大奶
次次都屌出聲
反而麒麟奇同佛烈托斯就真係冇見過野生

麒麟怪我係美帝見過

琴日公司樓下出左佛列托斯
仲有柯波郎

出雷公嗰啲就好

千祈唔好咁快 。否則隻Game好快死。 二代依三隻神獸 應該排起 gen3 後先出。

而家出都得

咁佢點賺錢
總括嚟講 我對黃隊依隻臭雞好不滿

企咁近 又飛得咁慢把撚咩

搞到成班平時唔識扔遠波既人以為自己勁撚左

基本上一等到佢就攻擊完放波一定nice/great, 好易

但都係唔夠運

我覺得雷鳥係三鳥最易中喎
只係捉唔捉到既問題

雷鳥距離近之餘
郁既動作仲要簡單,真係好易掉

三隻之中最臭一定依隻 , 隔住個 mon 都覺得臭
畀我捉一隻 100 iv , 之後唔撚捉

臭極你都會奶

出雷公嗰啲就好

而家出都得

咁佢點賺錢

如果N記識玩
首先要打鳳凰RAID拎羽毛
羽毛出現機率<3%
之後拎住條毛行街有超低機率出三狗
三狗捕捉率<1%
可以用金果黑波
但掉一球收唔到就即走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞