[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

https://www.amazon.com/dp/B06XWY9PLK
原來有d咁嘅野

已經用緊
起碼無電會紅燈,唔洗估估下

香港有得賣?

深水埗長沙灣正苦合署對面樓上舖有

幾銀?

$25X
好似係

仲貴過個go plus

我呢d窮撚就咁改個2a電箱落去算
啱啱打場嬲到震
得7個人入場都有fr
今日張卷哂左 自己打唔贏火伊貝

火伊咁垃圾你都打? 不如打鯉魚王好過啦

近麻
依家好難先放到野上gym
成日都話畀人打緊,其實可以點放
我打緊人果陣,人地又可以放野上去wo
佢地點做ga…

踢走一隻寵計起10分鐘內要成功拆塔,否則人地又有得放寵

thz

已經用緊
起碼無電會紅燈,唔洗估估下

香港有得賣?

幾銀?

$25X
好似係

仲貴過個go plus

好重喎
加埋個尿袋袋係條褲真係袋都穿

香港有得賣?

幾銀?

$25X
好似係

仲貴過個go plus

好重喎
加埋個尿袋袋係條褲真係袋都穿

何必呢
我最高都係1874 仲要有2隻
今日煙左隻1893雷雞
岩岩日本城買左5粒雜牌$11.9,另外gp $6.5粒

日本城有得買gp ?

日本城有得買gp ?

有,但得1粒裝
依家隻雷鳥係色違?
D彩虹糖唔知點用好
有隻100IV既哈古龍 用唔用哂D糖黎進佢好?
好似好哂D糖 但我見好似好小迷你龍捉
有冇人知邊到多迷你龍
上年出個陣玩左3,4個月就無玩
依家出左神獸玩返兩個星期連go plus都買埋
連帶d同事都一齊玩返
希望可以keep到熱情去捉超夢夢

佢要keep 住出新野/活動先得架
如果唔係好快又冇人玩
D彩虹糖唔知點用好
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

我岩岩先玩返 捉左2隻班吉拉都煙左
換哂肥大糖好似真係好哂料咁 但又搵唔到迷你龍捉
D彩虹糖唔知點用好
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

我岩岩先玩返 捉左2隻班吉拉都煙左
換哂肥大糖好似真係好哂料咁 但又搵唔到迷你龍捉

我換左50粒螳螂糖
上年出個陣玩左3,4個月就無玩
依家出左神獸玩返兩個星期連go plus都買埋
連帶d同事都一齊玩返
希望可以keep到熱情去捉超夢夢

我都係,買埋go plus爽好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞