[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
大隻牛 你唔係香港架?

打錯左,我想打大奶罐,點知就打大隻牛,自

個影好明顯係啲人擺上Gym所以見到啦

堅係臭雞黎
捉到隻1888收工
捉到雷鳥啦, 可以畢業啦
我得226/233
小刺蛋,紅唇BB未出
大山豬,巨鉗螳螂呢排捉到高IV既未進
然後仲差電龍家族,大奶罐未見到

咁撚正...

咁撚正...

這些機會
香港多飛狗 N記先唔會嚟香港搞活動

等緊佢三藩市搞, 狗沖去玩
香港多飛狗 N記先唔會嚟香港搞活動

移民囉 屌你老母閪

飛就會飛去日本架啦

堅係臭雞黎
捉到隻1888收工

你用Curve great or nice?
金果?定咩?

金果,N,G,EX都有
有4隻臭雞係一波就入袋
隻1888掉左我7個先捉到(差D嚇到JER都縮)
另一隻廢雞就掉左2個就搞掂,超易捉

堅係臭雞黎
捉到隻1888收工

你用Curve great or nice?
金果?定咩?

金果,N,G,EX都有
有4隻臭雞係一波就入袋
隻1888掉左我7個先捉到(差D嚇到JER都縮)
另一隻廢雞就掉左2個就搞掂,超易捉

狗屎運
出係燈塔果d點撚捉
出係燈塔果d點撚捉

鼓起這勇氣
我得226/233
小刺蛋,紅唇BB未出
大山豬,巨鉗螳螂呢排捉到高IV既未進
然後仲差電龍家族,大奶罐未見到

啲BB最難搞,無用Plus真係孵到2046都未儲得齊
電龍個陣我帶住隻羊行左好耐
大隻牛 你唔係香港架?

打錯左,我想打大奶罐,點知就打大隻牛,自

個影好明顯係啲人擺上Gym所以見到啦

大隻牛要過來美帝國Walmart捉 舊年
而家唔知啦

依家都係........地區限定呢啲真係無辦法
香港有兩隻地區限定啵
美國得一隻牛牛
(Heracross要再落d, 美國好似都係得miami有? 如果唔係就真係要去墨西哥)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞