[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
第二代仲爭圖騰
一隻都未見過
點解你地仲可以儲哂咁多隻
日本有活動?
仲有柯波郎

含家產嚟 難遇到仆街 成鳩日出喺山上邊當出左 。 大部份正常玩家根本無乜可能儲齊, 齊既好大機會係飛狗

其實用telegram既話齊圖有幾難
點解齊圖就大機會係飛狗

佢班垃圾眼紅到哭出泥!

其實同我哥都捉到一隻

咁我咪都係飛狗
第二代仲爭圖騰
一隻都未見過
點解你地仲可以儲哂咁多隻

Unown 我呢邊d人揸車捉到廿隻唔同字母左右
有好幾個好似捉成23定24隻
仲有柯波郎

含家產嚟 難遇到仆街 成鳩日出喺山上邊當出左 。 大部份正常玩家根本無乜可能儲齊, 齊既好大機會係飛狗

呢隻可以搵hp個體值高既進化
仲有柯波郎

點解齊圖就大機會係飛狗

有D怪例如未知圖騰
出親都天水圍沙頭角
有TG都好難捉喎

第二句唔評論

有Tg 唔代表咩 上邊咪講左 出親都係 出上 半個鐘正常人做到咩?

柯波郎 果次係黃大仙見到
唔係山上
仲有柯波郎

點解齊圖就大機會係飛狗

有D怪例如未知圖騰
出親都天水圍沙頭角
有TG都好難捉喎

第二句唔評論

有Tg 唔代表咩 上邊咪講左 出親都係 出上 半個鐘正常人做到咩?

又唔係要追曬26個字母
圖騰間唔中都會出係市區 你肯追實追到
利申 我都係得一隻圖騰 而且係搭車追既 mon左telegram成個月先有
柯波郎更加易 隔幾日都會係市區見到一次
反而巴爾郎先係最難 冇運既孵過百隻蛋都可以一隻都冇

用plus表示孵蛋唔難

前排一週年活動,坐電車在港島沿線拎蛋孚蛋連出好幾隻
仲有柯波郎

點解齊圖就大機會係飛狗

有D怪例如未知圖騰
出親都天水圍沙頭角
有TG都好難捉喎

第二句唔評論

話唔定班友揸直升機去捉呢
d圖騰見親唔係山上面就離島再唔係就海中心,十隻起碼有8隻出係d正常人類唔會去到既位

前排一週年活動,坐電車在港島沿線拎蛋孚蛋連出好幾隻

巴爾郎
柯波郎係屋企捉到,我覺得啲運用晒
捉左隻151514 L30 eevee進咩好

水火雷 冇得揀
有啲係難捉,好似極罕圖騰咁,呢啲飛車都未必捉到
但係柯波朗、大隻牛呢啲耐唔時都有出,睇下你撞唔撞到(又或者有無係tg alert到見到)

我係步兵(唔會專登搭車去捉),活動範圍只係住個區同返工個區
唔課金,到依家為止都只係爭圖騰、利基亞同雷鳥

有啲係難捉,好似極罕圖騰咁,呢啲飛車都未必捉到
但係柯波朗、大隻牛呢啲耐唔時都有出,睇下你撞唔撞到(又或者有無係tg alert到見到)

我係步兵(唔會專登搭車去捉),活動範圍只係住個區同返工個區
唔課金,到依家為止都只係爭圖騰、利基亞同雷鳥

有心玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞