[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

其實我都想知依家迷你龍邊度多
一年前最舒服既farm位係海港城,不過依家應該已經唔係
大埔~科學園都叫間唔中有一隻,但係出既頻率真係唔高

四散哂啦 分分鐘行一個鐘海旁都捉唔到一隻

咁睇黎真係要用彩虹糖換 100IV 好難得

等到就等多陣, 分分鐘 下期輪換 Raid 就班吉拉換啟暴龍

姐係遲D會無班吉拉? 我仲未捉到 睇黎要捉返隻 但睇MAP仲少過神獸

我班吉拉又無利基亞都無,9粒白波中8粒都捉唔到

班吉拉仲可以靠捉隻細再靠buddy/神奇糖進
又唔洗太灰心既

襯雷鳥一樣佢又未走既打多幾隻 始終實用 加油

捉隻細不如留張卷打raid boss好過,一捉返黎唔升都有少少戰力,又易高iv

如果你有以下3隻,而你只夠糖/塵升一隻先,你會點揀?
1. 22lv 100iv 幼基拉
2. 29lv 84iv 幼基拉
3. 20lv 89iv 班吉拉
我諗左好耐,最後升左第1隻

等到就等多陣, 分分鐘 下期輪換 Raid 就班吉拉換啟暴龍

姐係遲D會無班吉拉? 我仲未捉到 睇黎要捉返隻 但睇MAP仲少過神獸

又唔洗太灰心既

捉隻細不如留張卷打raid boss好過,一捉返黎唔升都有少少戰力,又易高iv

糖好易拎得返
塵好難
係咁出大技打boss對派改技券好似有幫助

頭先嗰場派一細兩大券

係呀
捉夢夢要去太空總署拎籌先有

又唔洗太灰心既

糖好易拎得返
塵好難

短期用2
長遠升1
3拎黎守塔等人CARRY

頭先嗰場派一細兩大券

係呀

我諗起EPC果邊又係有個傻佬
話用小米機捉唔到神獸
要用其他機先得
又不斷係咁推人用幸福蛋打神獸

頭先嗰場派一細兩大券

係呀

話用小米機捉唔到神獸
要用其他機先得

真架

頭先嗰場派一細兩大券

係呀

話用小米機捉唔到神獸
要用其他機先得

咁果邊會員既平均年齡係高d既
有冇link睇下

頭先嗰場派一細兩大券

係呀

話用小米機捉唔到神獸
要用其他機先得

有冇link睇下

我睇左幾頁都未見到呢個智障會員
係呀,講緊你呀柒頭

頭先嗰場派一細兩大券

係呀

話用小米機捉唔到神獸
要用其他機先得

有冇link睇下

係呀,講緊你呀柒頭

搵到,佢既theory好搞笑

頭先嗰場派一細兩大券

係呀

話用小米機捉唔到神獸
要用其他機先得

有冇link睇下

係呀,講緊你呀柒頭

佢地成班青山醫院院友開會咁既款

頭先嗰場派一細兩大券

係呀

話用小米機捉唔到神獸
要用其他機先得

有冇link睇下

係呀,講緊你呀柒頭

佢地成班青山醫院院友開會咁既款

幸福蛋開HYPER BEAM同老班用普通技
邊個傷大D
D彩虹糖唔知點用好
有隻100IV既哈古龍 用唔用哂D糖黎進佢好?
好似好哂D糖 但我見好似好小迷你龍捉
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

我岩岩先玩返 捉左2隻班吉拉都煙左
換哂肥大糖好似真係好哂料咁 但又搵唔到迷你龍捉

轉近海嘅stop
10km蛋多數係迷你龍

我反而想知邊撚度 . 邊區既蛋 可以孵到 背背龍同卡比獸

on 9 9 , 玩左一年都無孵過好既十公里

啲大嘢我都係街邊執返黎多
10km 蛋出得一次卡比,其他全屎

最想要既化飛同老噴都未有

我連10km 都冇乜幾隻

幾個月前孵咗儲落嘅9隻10k蛋
有4隻都係迷你龍
最近孵咗隻10k同5k蛋,兩隻都係燈籠魚
有傳聞話遲d會有啟暴做boss
唔知咩事平時係屋企都可以入到個擂台
今日開始就入唔到

急凍鳥已讚好

急凍鳥已讚好

背背+凍雞

急凍鳥已讚好

有6隻急凍鳥瘋狂輪姦
想問go plus既話,坐地鐵count唔count里數full蛋?
沿途都捉到精靈?

又唔洗太灰心既

1 for sure
想問go plus既話,坐地鐵count唔count里數full蛋?
沿途都捉到精靈?

go plus一樣有速度限制
東鐵線黎講,埋站同埋岩岩開車會捉到野
其餘時間就唔得啦

如果係其它線既話,情況應該更差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞