召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(9)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
聽日考油塘
你地第一架車買左咩車

我想問下棍波車,天光道返到試場,熄匙之後應該入乜波?

跟指引咪 上斜路入1波 落斜路入後波
實際就入咩都冇所謂 有入到波就得

應該要入啱既
平路或者上斜入一波
落斜入後波

應該要入啱既
平路或者上斜入一波
落斜入後波

唔洗架 問過
落斜入1波都收貨

應該要入啱既
平路或者上斜入一波
落斜入後波

唔洗架 問過
落斜入1波都收貨

尋日考
我熄左匙都未入個1波個考官已經跳左落車

我考12點
我練夜晚都係
我前面有講過
有次我落 有架的士狗果面有死車
佢避撚到逆線咁... 我師傅一腳brake 到底
我已經落左重brake 都無用

之前睇到你但唔記得覆,sor
我覺得睇彩數,如果對面有車就要停
如果自己個邊有死車,我師傅教同死車保持1.3米距離
可以踩雙白黎過死車

祝好運

今日pass左

我果個係考牌 係退休再做番
以前出名係hihi 兒家好似無咁嚴

恭喜晒
你個考官咩樣
我個個瘦底,有少少老老地咁
佢好似好relax,唔係好睇我做動作咁

佢對腳係縮埋,離哂地。 用膝頭頂個車個櫃桶仔
佢膚色都好黑黑地

多謝情迷叉雞巴打你之前解答我

幫到手就好啦

係喎,你考邊條線?

大埔道。咁岩琴日無整路
多謝有個貨van司機讓我出
我果陣見你收慢 但我睇定d先出
希望無阻住你

但去到油站個有架26 想cut埋黎
好彩我快過考牌隻腳 印左brake

另外落左去大埔道,行入去白田村
有個伯推住個大櫃係馬路邊
我見到佢 三個車位前就停左
佢推到近我果陣 佢揮手叫我行
我老閪都唔郁 個考牌都望左我4,5次 我都唔理佢地
個伯最後死死氣推
我等佢離開得車尾先開番
但教車話原來考牌果個唔鐘意考生慢慢黎 無耐性

我考果陣入灣見到有個清道夫係馬路掃緊地,即刻做過線動作避開佢冇停低
今日掃桿埔棍波1 take pass 好感動
留番名先
港駕智專,棍van,11月考路試
未上第一堂
學生哥
打電話約個師傅約到我火都黎
諗住8月上第一堂
第一次打去hea答我
第二次打去嘈下佢先識打番電話黎同我約時間
女朋友學緊自動波 師傅教佢停紅綠燈可以淨係拉手制唔洗入空波?可以嘅咩

利申:當年學棍van
女朋友學緊自動波 師傅教佢停紅綠燈可以淨係拉手制唔洗入空波?可以嘅咩

自動波好似可以
不過女仔鳩考都合格 是撚但啦

自動波好似可以

自動波停車淨踩brake唔駛拉手掣入空波都得
不過學車同考試唔知俾唔俾咁樣做

恭喜

我考12點
我練夜晚都係
我前面有講過
有次我落 有架的士狗果面有死車
佢避撚到逆線咁... 我師傅一腳brake 到底
我已經落左重brake 都無用

之前睇到你但唔記得覆,sor
我覺得睇彩數,如果對面有車就要停
如果自己個邊有死車,我師傅教同死車保持1.3米距離
可以踩雙白黎過死車

祝好運

今日pass左

我果個係考牌 係退休再做番
以前出名係hihi 兒家好似無咁嚴

恭喜晒
你個考官咩樣
我個個瘦底,有少少老老地咁
佢好似好relax,唔係好睇我做動作咁

佢對腳係縮埋,離哂地。 用膝頭頂個車個櫃桶仔
佢膚色都好黑黑地

多謝情迷叉雞巴打你之前解答我

幫到手就好啦

係喎,你考邊條線?

大埔道。咁岩琴日無整路
多謝有個貨van司機讓我出
我果陣見你收慢 但我睇定d先出
希望無阻住你

但去到油站個有架26 想cut埋黎
好彩我快過考牌隻腳 印左brake

另外落左去大埔道,行入去白田村
有個伯推住個大櫃係馬路邊
我見到佢 三個車位前就停左
佢推到近我果陣 佢揮手叫我行
我老閪都唔郁 個考牌都望左我4,5次 我都唔理佢地
個伯最後死死氣推
我等佢離開得車尾先開番
但教車話原來考牌果個唔鐘意考生慢慢黎 無耐性

我考果陣入灣見到有個清道夫係馬路掃緊地,即刻做過線動作避開佢冇停低

我右邊係整緊路,圍哂鐵馬

自動波好似可以

平時印實個break就算
呢幾日運吉署實好多人打去攞書面回覆點解唔合格

係咪依個月啲考官痴撚哂線

自動波好似可以

考車一定唔得。
自動波考車燈位係可以
迫力手制D波 或者 手制N波,鬆迫力
後者試過比人tick波段使用不當,輕微

係咪依個月啲考官痴撚哂線

唔關事既,不嬲都緊
跟李健要排期重考丙部,係咪上運輸署個網攪就OK?
跟李健要排期重考丙部,係咪上運輸署個網攪就OK?

個日應該即時有個李健啊姐過黎話幫你搞
個日佢收左我$710,有200係按金 第日會扣
你地第一架車買左咩車

錢七ben跑

係咪晏奏考
我師傅話尋日果三個都手鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞