召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(9)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
岩岩考油塘肥左丙
考去藍田條線,過左迴旋處上斜要cut番左
點知有駕的士慢駛上緊,我cut左佢先,同時考官提我小心架的士
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上
岩岩考油塘肥左丙
點知有駕的士慢駛上緊,我cut左佢先,同時考官提我小心架的士
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

高超道?

係啊,我迴旋處用左內線
想問埋如果排快期,係咪有機會排唔番油塘?
師傅同我講普通期要去到11月
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

直上行外線安全d
唔明點解會有師父教行內線
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

下次會醒目一早用外線,咁上去就唔駛cut番左
好大個教訓
想順便問抽快期係咪有機會抽唔番油塘?
因為我下星期去日本,又驚太快
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

好大個教訓

係隨機抽番線一條比你
同埋你都要等7日先抽得
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

好大個教訓

係隨機抽番一條線比你
同埋你都要等7日先抽得
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

好大個教訓

係隨機抽番線一條比你
同埋你都要等7日先抽得

因為我學牌24號到期,可唔可以7日後抽番
之後唔係油塘就唔要,等到抽到油塘為止,得唔得呢?

如果要等要11月又好耐
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

好大個教訓

邊會有人上高超道係行內線入
通常啲師傅都係教外線入喎
利申: 油塘pass
連肥兩次永孝 想自殺
巴打加油 介唔介意講下衰咩 等我注意下 月尾都考永孝第二take 唔想再衰

太接近物體....永基路根本一定會有車勁近
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

好大個教訓

係隨機抽番線一條比你
同埋你都要等7日先抽得

如果要等要11月又好耐

你搶快期只會知日期同時間,比咗錢先知考邊
但係比但錢就無得再改

學牌唔係問題,只要你學緊車果時有有效學牌就可以,同報考試無關

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

好大個教訓

係隨機抽番線一條比你
同埋你都要等7日先抽得

如果要等要11月又好耐

但係比錢就無得再改

學牌唔係問題,只要你學緊車果時有有效學牌就可以,同報考試無關
岩岩考油塘肥左丙
咁就肥左

你行內線?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

好大個教訓

係隨機抽番線一條比你
同埋你都要等7日先抽得

如果要等要11月又好耐

但係比但錢就無得再改

咁如果想考番油塘,始終學左咁耐,排普通期係咪一定可以考番油塘會更好?
18號考 今日三手調頭做到成pat屎咁 想死
7月10肥 至今師傅話仲未有快期

快期應該都要等兩個月?

係啊,行內線上

仁宇圍就內線
鯉魚門同高超外線嘛

好大個教訓

係隨機抽番線一條比你
同埋你都要等7日先抽得

如果要等要11月又好耐

但係比但錢就無得再改

咁如果想考番油塘,始終學左咁耐,排普通期係咪一定可以考番油塘會更好?

排普通期都係要抽

如果你個師傅有心幫你搶你已經考左第二次
連肥兩次永孝 想自殺
巴打加油 介唔介意講下衰咩 等我注意下 月尾都考永孝第二take 唔想再衰

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

快期應該都要等兩個月?

唔係7-30日內咩
你快d去個網睇下
連肥兩次永孝 想自殺

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

情緒好低落.....
聽日考喇,好緊張
想問下泊完位洗唔洗熄匙?定淨係拉手制 空波就ok?
師傅冇同我講過
聽日考喇,好緊張
師傅冇同我講過

泊完位
p波
同阿sir講泊好

阿sir再比指示先出車調頭

祝君好運
聽日考喇,好緊張
師傅冇同我講過

泊完位
p波
同阿sir講泊好

阿sir再比指示先出車調頭

祝君好運

講埋泊車前你知
你師傅會泊好架車
你自己等阿sir上車
阿sir講完d廢話
話你可以開始泊車
咁你就可以d波
直線上前去泊位
唔該巴打
不過我係棍波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞