召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(9)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
學完第一堂感覺唔太好
條友都唔比架車我控制咁 直路都係咁拎住我堂軚

你上第一堂咋 見你唔掂咪捉住堂軚 唔怕你撞親佢部車咩

最大問題係架車無乜磨擦點咁

點會冇 係你FEEL唔到姐
下堂叫佢比你FEEL多幾下磨擦點先開車
學完第一堂感覺唔太好

佢個架新款車唔識震咁
上次考個架有feel好多
準備考澤安 求提點

小心大埔道油站整路
白雲街有死車 同對線有仆街的士狗
小心2in 1之類既位
有車就收慢
慢到停咁濟都唔怕
司機見你考牌都會讓下你 幫你頂一頂後面d 車

小心學神
小心學神
小心學神
我琴畀個學神突然dup車搞到我腳制運用不當肥左

保持兩秒距離是常識吧

我留左一個車位
夠我3轉2
不過就係呢下轉波肥左

緊急就3波停
15號考澤安衰哂乙丙部,心情好差

你考幾點同邊條線
今日考澤安肥左 第二次考 好sad

肥咩先

肥入閘太近

你教車無同你練?
11月考石藝自私

師傅介紹

有冇係唔洗第一堂唔洗比定考試鐘錢

想試下堂先

Tg. Hehe_tel
我考澤安都係大埔道
同埋應該係你地所講個個Killer
但係佢好鬆手,無咩點望過我
可能我考4點半掛
佢好似想快啲收工咁
細剔好似5個樓下,pass

我個陣考3點半都無事 係一出燈位轉左個度3轉1麻煩啲

不斷拎頭,睇位
學完第一堂感覺唔太好

佢個架新款車唔識震咁

我好慶幸係用舊車考 個摩擦點好易feel到
沙駕PA想要快期應該催師父定counter staff
學完第一堂感覺唔太好

佢個架新款車唔識震咁

唔知好定唔好
就咁一野踩落去轉波就搞掂
今日考沙田,同時段4個人全炒

考邊條 上個禮拜河畔pass左

多石,但死係源順圍右轉出去讓路口,有條冚家剷衝出馬路
between,唔知今日係源順圍見我考試讓我出先既貨車哥哥、同埋前面考棍van既男仔是咪呢度巴打呢?好想多謝佢地!

15 號銀城pass 左

有無咩可以提點下 月尾考沙田

記下d 燈位最多可以過幾多架車
預著佢就轉就啪定落2波

佢個架新款車唔識震咁

唔知好定唔好
就咁一野踩落去轉波就搞掂

我以前跟街師傅係揸比較舊款既Hiace
之後轉咗去鏗鏘學係揸最新款既Hiace
當時都好難搵到個磨擦點係邊

你考幾點同邊條線

考九點,轉左再轉左果條線
下星期考澤安 朝早九點半 有無咩要注意

我第一次肥 澤安 試場一出左轉 930塞到hihi 肥左啲乜已經唔知 只係知一定係肥個到塞車個陣 掉頭又無問題 泊車 個尾出左小小 個killer 落車望 肥左 路試個陣架車 chok兩chok個killer好似影帝上身咁 有冇巴打遇到過佢?

P.s 排左快期 今個星期一考油塘1450 遇到個後生既阿sir 迴旋直上高超道 好安全 pass左 個下真係開心到

Btw見到個女仔停車之後冇熄匙落車rip

係咪40-50 黑頭髮揸電單車呀叔?

係呀屌佢老母

個killer 我偷一偷個break 佢可以成個人向前衝咁 仲要用手頂住 我心諗你老闆係咪冇扣安全帶 洗唔洗咁誇張啲動作?

係,佢真係好中意大動作 師傅都話佢係冇準則咁亂肥人 祝佢死全家

你考幾點同邊條線

轉左再轉左

大埔道呀
11月考石藝自私

師傅介紹

有冇係唔洗第一堂唔洗比定考試鐘錢

想試下堂先

Tg. Hehe_tel

巴打你決定轉學自私?
我考澤安都係大埔道
同埋應該係你地所講個個Killer
但係佢好鬆手,無咩點望過我
可能我考4點半掛
佢好似想快啲收工咁
細剔好似5個樓下,pass

澤安有兩個killer 就係會考第三線橋底U turn果兩個

你考幾點同邊條線

轉左再轉左

大埔道呀

我星期一考完
好彩果日無咩車
考試真係好睇彩數

你考幾點同邊條線

轉左再轉左

大埔道呀

我星期一考完
好彩果日無咩車
考試真係好睇彩數

我星期二考,唔算好塞車,返試場前斜路巴士站考停車斜坡起開車,後面司機 私家車,小巴,巴士都收停等我出讓我,點知都係衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞