召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(9)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
星期一 考掃桿埔

求集氣

加油

下個月重考乙部(pass左丙部)
有咩要注意
上次肥斜路泊車掂到左邊膊
今次考澤安應該冇呢個問題

我下個月中都係澤安重考乙部
上次衰斜路開車溜後

巴打打算補幾多鐘 我都成兩個月冇揸過怕生疏

我六月考完衰左都而家都未揸過 覺得都生疏曬
星期一 考掃桿埔

求集氣

加油 我都係掃桿埔出黎
星期一 考掃桿埔

求集氣

加油 我都係掃桿埔出黎

掃桿埔真係好難
星期一 考掃桿埔

求集氣

加油 我都係掃桿埔出黎

掃桿埔真係好難

掃桿埔前日拎牌 記住望鏡擰頭
星期一 考掃桿埔

求集氣

加油 我都係掃桿埔出黎

掃桿埔真係好難

掃桿埔前日拎牌 記住望鏡擰頭

連肥兩次永孝 想自殺
巴打加油 介唔介意講下衰咩 等我注意下 月尾都考永孝第二take 唔想再衰

太接近物體....永基路根本一定會有車勁近

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

情緒好低落.....

係咪一出試場 路口左果條路?
考1210 算唔算好時間?

永孝算易,港島先係超上級
連肥兩次永孝 想自殺
巴打加油 介唔介意講下衰咩 等我注意下 月尾都考永孝第二take 唔想再衰

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

情緒好低落.....

路窄灣多,呀婆學生的士狗一齊衝出黎
14號考完 肥左丙部
想問我而家應該點做?
排快期 係唔係要7個工作天
個師父唔幫我攪

另外唔排快期既話 排慢期係唔係又要等半年?

考完計7個工作日後自己/外面請人代辦去排快期啦。自己點排快期睇返黃紙釘住果份排快期指引啦
連肥兩次永孝 想自殺

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

情緒好低落.....

永孝好睇時段,10-11最易,2星,其他都係死亡時間,4星難。永孝舊場1星

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

情緒好低落.....

永孝好睇時段,10-11最易,2星,其他都係死亡時間,4星難。永孝舊場1星

如果係平日既12點考都係死
個陣考永孝撞正學生哥食飯時間
14號考完 肥左丙部
想問我而家應該點做?
排快期 係唔係要7個工作天
個師父唔幫我攪

另外唔排快期既話 排慢期係唔係又要等半年?

考完計7個工作日後自己/外面請人代辦去排快期啦。自己點排快期睇返黃紙釘住果份排快期指引啦

慢期丙部2—3個月
運輸署有慢期尾期睇
唉,今日唔知發生咩事
學車做錯勁多野比師傅屌到甘
斜路起步 溜後 死火 紅燈都唔停車,咩都犯錯哂
唉,今日唔知發生咩事

一緊張就可能會咁樣,所以千祈唔好咁緊張
唉,今日唔知發生咩事

我仲要學左10堂先開始犯左咁多錯,唔知係咪著左新鞋搞到踩極力子feel唔到個位
唉,今日唔知發生咩事

我仲要學左10堂先開始犯左咁多錯,唔知係咪著左新鞋搞到踩極力子feel唔到個位

薄底鞋呀要
唉,今日唔知發生咩事

薄底鞋呀要

我次次特登著同一對波鞋[
斜路起步吊極力子好,其實唔駛俾油
慢慢鬆 就夠子
就算唔俾油, 我未試過溜後。
所以一開始吊到架車沖前左 再放手制或腳brake
俾同唔俾油都ok
唉,今日唔知發生咩事

薄底鞋呀要

我著vans
唉,今日唔知發生咩事

薄底鞋呀要

我著vans

我著tim記薄底鞋
如果我著tim記厚底鞋我就唔會揸
2take pass
早幾日計返total用左成近萬5
想死
2take pass
想死

我3 take pass用咗25000左右
2take pass
想死

我3 take pass用咗25000左右

1take,around 9000
2take pass
想死

同你差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞