召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(9)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
聽日考喇,好緊張
想問下泊完位洗唔洗熄匙?定淨係拉手制 空波就ok?
師傅冇同我講過

最好拉手掣空波
等阿sir check完叫你出試場
想報名
而家香港駕駛學院最平都要13 k
合唔合理
連肥兩次永孝 想自殺
巴打加油 介唔介意講下衰咩 等我注意下 月尾都考永孝第二take 唔想再衰

太接近物體....永基路根本一定會有車勁近

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

情緒好低落.....

係咪一出試場 路口左果條路?
考1210 算唔算好時間?
7月10肥 至今師傅話仲未有快期

快期應該都要等兩個月?

唔係7-30日內咩
你快d去個網睇下

我上月26嘅肥
抽到快期 考8月16

快期應該都要等兩個月?

唔係7-30日內咩
你快d去個網睇下

我上月26嘅肥
抽到快期 考8月16

不過我都驚驚到 都幾快
想問下巴打們有無人介紹係幫手抽快期?
今日肥左油塘高超,想快d pass左了左件事
想報名
合唔合理

駕院價錢不嬲都唔合理
連肥兩次永孝 想自殺
巴打加油 介唔介意講下衰咩 等我注意下 月尾都考永孝第二take 唔想再衰

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

情緒好低落.....

再抽過啦 2/3 take好平常
想報名
合唔合理

駕院價錢不嬲都唔合理

我2 take補鐘加埋都係14.5k
有冇人知比後面架巴士閃兩下高燈係咩意思?

利申:P牌仔
想報名
合唔合理

駕院價錢不嬲都唔合理

2 take 街師傅 上左廿粒鐘度 計埋租車都唔洗8000
請問有冇人知第一次考 可唔可以分開 乙 丙 咁考

唔該
請問有冇人知第一次考 可唔可以分開 乙 丙 咁考

唔該

唔得
想報名
合唔合理

駕院價錢不嬲都唔合理

2 take 街師傅 上左廿粒鐘度 計埋租車都唔洗8000

重考考油塘9點點睇
重考考油塘9點點睇

用眼睇
連肥兩次永孝 想自殺

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

情緒好低落.....

再抽過啦 2/3 take好平常

我3 take先pass
當初炒咗路試唔多唔少都會情緒低落
炒左果日真係會頹到一個點 2take再pass返果種開心唔講得笑 如果2take都唔得 3take應該超大壓力
炒左果日真係會頹到一個點 2take再pass返果種開心唔講得笑 如果2take都唔得 3take應該超大壓力

老老實實係極大壓力
個師傅以為我會再炒
到最後都係抱住死就死既心態去考就pass咗

如果你個師傅有心幫你搶你已經考左第二次

催下先。。唉 想下年甩p暑假出外國渣車

agger

利申 2take pass
個試場主任嗌我名 話 恭喜你啊合格埋啦

老老實實係極大壓力
個師傅以為我會再炒
到最後都係抱住死就死既心態去考就pass咗

明明平時做得好好地 考車個日d人集體行哂出馬路 就算我停左 慢車 都肥 個種感覺仲灰過當年放榜
連肥兩次永孝 想自殺

永孝真心唔易 太多死車
睇時段

我上次有架貨車係正試場出面讓線果個位落貨 返黎果陣太接近其他物體肥左

agger

利申 2take pass
個試場主任嗌我名 話 恭喜你啊合格埋啦

個陣試場條友叫我名之前
我第一件就會睇條友會唔會連黃紙釘埋彩色個張紙(重考須知)
如果見佢釘埋彩色個張紙就真係要俾多510蚊再考
好彩最後見佢冇釘埋個張野就知道自己勝利在望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞