[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (157) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
古惑仔系列
Ash 第一個表演好好笑,我會形容係唱山歌鬥嗌,第二part 全場最有反應係kakit 出嚟,只可以講佢係實力見盡無咩potential
希晉因為先入為主起亨仔後面所以有對比,同埋現場聽其實無電視咁穩,有少少走但overall 係中遊水準
Taco 第一round 個vibe其實幾正,同埋肥仔啲steps明顯係有讓佢所以無比下去,第二round 有啲浪費咗mark同樂,普普通通
只可以講個分幾中肯,我唔鐘意KC但佢兩個表演其實都好大堆頭好穩陣一定係會拎8 9分嘅水平
佢樣同性格有反差,加少少演技造型
忠同奸都得
呢pair cp有人冇興趣?
係嘅,可能因為佢每一次發言已經將我對佢嘅好感減到去負分已經對佢有偏見

不過我始終覺得雖然得幾個月,班仔比賽朝夕相處應該係易close過一般朋友,又經歷咁多起跌
阿炸係好好嘅工具人,viu應該會想要
又對mirror無威脅
想睇,睇住王鋒喺阿澤面前死狗咁樣
嗰陣啲人係咁話佢乸 女人之類啫
阿O遲過公主出

利申 嗰陣已經覺得公主幾討好
個樣好安全
唔係有威脅先要簽咩佢話驚多個mc
我成家都好撚憎佢 唔明點解有人鍾意
咁佢啲歌係幾好既
同埋連登仔話淫
果日我都係現場
Ash其實本身都出過道,而家實力就算香港即時再出道都冇問題,唔洗再慢慢train要跳有跳,要唱有唱不過佢第二個表演家杰一出場我都有嗌,因為冇expect過佢會帶埋家杰上台,好驚喜

Taco第一輪我都覺呀,好印象深刻,但就唔明點解第一輪唔高分

最想講係tsoul,完全比lokman氣勢蓋過,d人投票都唔知係咪因為lokman先轉投佢
好撚油呀做番好啲表情管理啦
Nathan仲有tiger foul同kim
可以一齊煲煙
有少少
濕身摸胸玩心跳
3個中四退學讀青年學院既mk
Rain有首好經典 中間有啲類似抖氣聲咁
一直覺得好岩鋒哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞