[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (157) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
我係佢就番去做工程搵6-8皮一個月好過啦
貪你留喺度做730等紅咩
其實我都幾想睇新男團,係真嘅男團,唔係掛名之後冇乜交集嗰隻
其實都冇咩公司…
華納 寰亞 英皇 makerville
佢啲fans咁叫佢?
好彩忘咗詞
如果正常都輸
真係會嬲到仆街
但以今屆咁黑哨真係做得出
根本鏡都唔係以成個團嚟紅
一路都係上弦成員自己發展得好好
係一隊真係大家長時間會留喺練習室一齊練歌練舞嘅男子跳唱組合囉,而唔係大家個各嘅job好忙,無時間練呀
吓阿o 去到決賽跳前傳都仲甩得好明顯
酒店晚間生活
講緊pre round兩個嘅表演
我見啲人話公主畀阿O屈咗
想像下佢一出嚟比人噓爆
一人一啖不過kakit 明顯唔識食噴出嚟嗰下冇煙
佢地應該三十強foul
換返jason markchan maico
Taco去向唔知係點
嗰陣未留意到公主冇留意個post
但就算跳嘅舞都係比較女性化
公主個vibe 係好pleasant 同positive
阿o 係懷才不遇咁
睇返preround都覺得公主好d
好彩陳蕾搶唔到公主入組同阿o 組cp
p.s. 希望公主唔好好似ansonlo 咁入櫃
對比起ig fb d 人我地已經好留手 曾偉樂之後都冇乜人再屌佢
佢儲唔到fans覺得主要係台風油膩出事 尤其廿強十強嗰兩個item
tiger 嗰種係台上台下都覺得佢係一個死mk
王鋒台下安安靜靜又讀過吓書應該係有d修養
只係揀錯形象
viu tv 冇approach 佢都覺得佢慘嘅 比曾偉樂條契弟放風話佢係契跣佢一鑊
但viutv d 二三線 姐仔yolica 都搵唔到八萬蚊一個月
就算肯簽佢 都要諗吓係咪真係要放棄高薪厚職行呢條吃力不討好嘅路囉
係嘅真係要執下個style
行返陽光小清新沙灘拯救隊點都好過舞男
我覺得pre round嚟講阿O係去到女性化極致啦
睇套衫都明顯睇得出 公主同佢個路線唔算一樣
阿O唔得,唔係唔夠姣,係佢嘅技術未夠去execute 佢嘅妖,手腳無力,柔軟度差,腳無pointe,isolation都差
香港唔知有冇機會出到隊十幾廿歲嘅男團
而家有妹豬團lolly talk 男嘅就無
我都覺得佢手腳好似好硬咁 睇返前傳mv佢solo個十秒畫面 似係好夾硬咁妖
造星4係講到明選女團 年紀都降低咗 16歲都玩得
好似今年咁 冇講明嘅話 就會個個參賽者唔同諗法
有人純粹想曝光 有人想solo 有人想組團 有人想唱歌

如果viu有心做 就要開宗明義選男團+唔使18歲都玩得
不過都唔似會啦 花姐成日驚人威脅到mirror
見到最尾果句就諗起佢澳門落水著得仲多過我過冬天

花姐講法係覺得會威脅到就簽
男團可唔可以有adams
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞