[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (157) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
想睇佢Sica拍野 師兄師妹
其實仲有咩選擇
黎黎去去都係個幾間
到節目尾聲都已經無乜人屌鋒囝
有$100哥幫佢轉移哂視線
如果佢食住個勢影返幾張福利照 肯露下手臂露下胸肌
應該100%反cup
咁真係好勵志
當日有幸現場睇,想講最多fans 係Lyman 亨仔同Owen,每逢廣告時間係勁多人叫Owen bb而佢都好nice 咁次次企起身say hi
其實現場睇snoopy 同 尾後針都跳得好,尤其尾後針其實係無比marf搶到fo,不過佢唱得真係好難聽,亨仔開聲嗰下係全場嘩然,可惜第二round 自殺
最垃圾一定係Phoebus ,就算同參賽者比都堅差,又甩咀又甩step
有個位好笑係廣告時間有5 6個人搵Kay 影相,影完之後勁黑面,到下個廣告佢直接衝咗去後台唔肯出嚟,結果強尼勁尷搵工作人員拎薯片tag花姐拖時間Kay先慢慢行出嚟,之後就4個crew圍住評判枱唔比人行埋去

最後想講Lokman係全場最sharp ,係真係有舞台皇者嘅風範,完全壓過t soul
反而佢pre round我幾鐘意
我覺得佢跳得好睇
華納最好
應該可以同時簽 一個歌手一個綜藝約
邊食到咁多人 個個叫簽華納
連香印都有人叫佢去華納
慘 俾節目組玩死
係咁charmcharmcharm 到最後唔簽
一係華納一係獨立
做藝員 part time教舞都好呀
獨立都好易死
Eg 細貓
Kay係咩事
如果係咁都幾西
王鋒group performance d造型(由其係髮型) 好睇d
一到個人戰 (20強同總決賽) d舞男style真係唔掂
佢個人本身岩d casual陽光男性化路線多d
Lokman 真係勁型
其實我覺得佢地又唔exactly可以攞嚟比較
感覺阿O跳舞比公主再女性化啲
公主似係想雌雄都做到
我覺得佢可以行類似阿rain果啲
Ash,希晉,taco仔現場表現又點?
應該係唔想應酬,反而伍姑娘好nice 同助手有講有笑啲人行埋去都有吹水影相
想睇佢同阿澤拍跟住矛盾去旅行
佢個樣適合拍電影
有無導演搵佢
yes個樣都有d似

千其唔好再梳個d油頭
曾偉樂做導演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞