[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (157) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Viu企得好前
專做啲觀眾唔鍾意嘅嘢
會唔會有富婆fans好似yee yee簽mc咁簽佢?
咁計係咪打算之後捧返nathan
根本個vibe都唔啱
炒埋一碟
連街外人都知佢哋唔friend
Ash2.0
不過呢件再大獲過ash
之前淨係追過星四,星五tg group同live人數都覺得少咗好多
今屆嘅人都係要組團先玩到落去
亨仔應該唔洗擔心好易捧,羨慕honeysss
如果似Imperfect 嘅色應該好好睇
唔知仲有冇機會見到公主
咁多闊太fans,唔會冇人簽啦,點都會有公司想搵佢拍廣告,係唔知啲offer啱唔啱佢啫
今屆lyman最受歡迎 但上次睇佢入cho同adams live 都係得2000人睇
但之前我睇公海post話lolly talk全隊開live先得400人睇?上屆marf比賽出街後 live好似三千幾?
今屆最勁都過唔到萬有啲淒涼
啲ig mk kol直播都係差唔多千幾
早兩日同cho kakit嗰個我記得最多有3000人?
覺得星二最少人睇
決賽完之後mc tg grp都係around 2000人,ig followers好似唔夠兩萬
星二少人睇非戰之罪啦
嗰陣睇live 都唔係睇呢d live 啦
https://www.instagram.com/reel/Cu7Aq3iNouT/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
佢喺做工fans meeting都唱得唔差
學下唱歌有得做
唔睇好part time咁返嚟搞下見面會出下show
難吸新fans之餘舊fans見你少野追都轉會啦
人氣好難維持到 最尾只會慢慢淡出
要出追嘅話呢個已經係最好時機
係睇佢肯唔肯
你睇佢打嗰堆字1999咁 一時口語一時書面語都知溝通唔到 完全唔係同一個年齡層咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞