[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (157) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
tsoul 係咪已同nathan 保持距離
炸哥睇好佢攞冠軍架喎
醒目既都要啦

咁公主真係患難見真情
佢竟然唔用炸字 完整講完一句句子
琴晚睇到個馬拉Karen出片話設計opera不斷失敗
仲話係旁白君邀請佢同Ash合作
姐係肯定左係viu安排架啦
心痛Ash中
見到就算fb, ig都一面倒戥Ash唔抵
he deserves better
澳門個陣講到一世人兩兄弟咁
而家咁快割蓆
公主真係all in 押埋自己嘅人氣去撐佢
喺tg group 呀唔同渠道都大大力撐
超級重情重義 識到個喺你出事嘅時候唔會同你割蓆嘅朋友(?)係王鋒嘅福氣 要好好對佢
好彩本身公主人設唔錯
佢撐王鋒觀感冇tsoul撐$100咁差
講真三個海外參賽者都配伏人
真心唔信係巧合
又真,睇返第1輪個分真係3個海外都低分
alina算好少少,起碼唔洗唱,淨跳舞
係 嚴重性唔同
尾後針只係程度一般一時衝動嘅仆街嘢
$100 係日積月累嘅利用感情 差唔多係佢條女押上性命用跳樓嚟控訴佢咁嘅level

如果我係澤 我應該都仲可以兜口兜面屌柒王鋒之後原諒佢
但如果$100can 嘅level應該屌都費時 直接疏遠
佢兩公婆個vibe 好好 好有內涵好pleasant
藍媒唔比link:

花姐 威脅姜濤呢單嘢唔係你唔簽就解決到
你唔簽一陣其他公司捧咗第二個mc 出嚟打mirror 打得仲甘
唱佢首歌就抄
又話最fd係nathan
炸哥真係愈睇愈唔對路
上次鋒澤單嘢奶咗嘢 今次要醒返次啦
估唔到viu有approach佢
兩頭蛇呀嘛
唔係決賽點拎高分
睇訪問條片記者明明係問kc畀人話係姜濤接班人,點解文字版變咗係香印
公道講句 可能都係決賽之後睇返報道先知$100 單嘢嘅
就好似之前呢到淨係知佢ex jump 未有detail 之前都保持距離咁
屌啊 藍媒嘅嘢
以為花姐真係咁憎lyman
睇造星彩蛋都覺得花姐西晒面
對住Lyman同Ash都係
一開口就串佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞