[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (157) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
一直都無話lyman唱得好
但王鋒可以做到視覺影響聽覺嘅話
我一定唔會出嚟屌佢
個世界就係咁唔公平架啦
鬼叫佢唔夠charm咩
但吹奏王鋒還吹奏王鋒
唔好拉埋其他仔嚟講
只會變咗引戰
宜家幫你哋講
上面班打手真係好撚煩 吹捧完隻尾後針未 點解幾版都係講佢 你話唔係pr都無人信 你地點帶風向點幫手洗白佢都唔會反cup到架啦
梗係反cup唔到啦,個比賽都完咗
本身已經好正 跟住仲要一嘢打開個心口 痴撚線
而家香印贏左啲新觀眾都對香印唱歌好mean
雖然的確未夠好但踩得幾勁
盛世顏值
最好笑又話佢係親生仔又話係契仔又話ViuTV請打手上黎連登帶風向
讚兩句又話幫手洗白反cup
一陣又話評判分一定做假做到王鋒變三甲啦
到最後包艇
如果唔咁白講到出口嘅話,你真係覺得viutv唔會做佢咩
你望下KC,如果nathan無退賽你估下佢排第幾?
佢係親生仔係契仔係睇佢成個節目嘅airtime同剪出嚟嘅嘢
有講錯咩
要吹奏王鋒都唔好吹奏得咁肉酸好喎
有機會初頭真係想捧佢,Kc 王鋒 nathan都明顯
可能之後觀眾反得太一面倒所以放棄
viu幾時先會學識唔好節目未播出開就捧
次次都揀錯
捧邊個邊個出事
我覺得到後期節目組已經有啲想玩鳩佢
已經明知佢比人鬧緊
仲剪啲charm charm charm落去
利申 個陣有份叫佢做charm兄
咁佢啲fans可能真係受左好多委屈既
其實真係唔知為乜
係charm嘅唔使成日提住 大家都會睇到
Lyman, 公主, Kakit, Ash呢啲觀眾有目共睹係有料
真係憑實力跑出 使撚靠viu啲濕鳩剪接咩
咁大可以開個po單獨討論王鋒呀
佢哋為王鋒委屈
咁成季裡面隱形咗嘅參賽者邊個替佢哋委屈
係節目組問題
但佢受咗呢個好處就要預咗俾人插
憑咩因為咁宜家走去辣埋落其他參賽者度
都係嗰句
吹奏還吹奏,唔好試圖合理化佢唔係節目組親生仔或者用嚟同其他仔比較
追星大忌就係拉踩
唔係博俾人屌係咩
想問你王鋒係幾時開始吸引到你 純粹好奇
我覺得佢淨唱未差到之前講到一文不值咁嘅
節奏感唔好 但係音準算正常 有設計過要點唱
唔會係impress到我嘅水平
反而睇做工佬fm片 和音有少少驚喜
諗起當初看不順眼佢其中一部分都係因為佢身邊好多人衝出嚟柒 屌呀澤又剩
fans 行為偶像埋單
明知佢仲未被廣泛接納 低調啲算
始終唱歌真係talent嚟嘅
有好多人真係唱到或者真係上哂堂有哂技巧
但你把聲無嗰樣嘢就係無
所以我都唔會話係叫好

正如我只會吹奏阿jer唱歌好聽,但佢跳舞一定係舞王級
我記得個陣有啲反佢既人都認同佢唱得ok
見到啲類似「屌隻王鋒原來唱到歌 點算好」既comment
我覺得窮人的薔薇幾好呀 翻睇咗幾次
佢係跳唱先驚嚇啫
老實講跳唱真係冇幾多個唔炒除咗ash公主(bad romance都小炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞