[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (157) 恭喜冠軍香印

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
想講返,Chit啲英文rap真係another level,前傳一去到佢即刻醒神晒
Chit rap好有feel, 唱歌都好好聽
唔明點解要60強就foul左佢
佢值得更前
佢同nickkung jeffrey jake都好早foul 嗰陣仲未認到樣
做工佬fanmeet有louda表演
佢地自己介紹nickkung話我哋好早foul左你哋唔認得我哋要認真介紹
腦補埋陳豪愛滋針個vibe
Source: Trust me bro
當年Jeffrey選香港先生已經有留意佢,但隔左咁多年已經唔記得左
估唔到年頭睇造型照我都係focus返落Jeffrey度
nickkung就preround已經鍾意
勁靚仔又charm
只可惜foul得太快同唔知咩原因咁早foul左
Jeffrey係abc跳舞嗰個吖嘛?
Carson要練大隻啲,佢個膊好A,睇落好細粒
Stick 都要食返肥啲,睇落會無咁惡
係呀,casting跳舞太chur要休息果個
覺得佢可以玩多round
而nickkung應該可以起碼入30強
你講完太chur要休息呢點就即刻記得啦
藍組真係人才濟濟30個入面foul 12個都幾難
我覺得問題是香印是本科出身又有經驗
之前fans 又吹到佢啱musical , 適合更高級舞台
如果香印廿歲出頭唱成咁是無問題
以他的資歷唱得差都不鬧就變左姜糖咁

大部分broadway 出身的表演者就算本身偏戲劇、跳舞,唱city of star 這類歌應該要基本合格,這首歌本身不難唱

同Lyman 背景接近的台灣楊呈偉如果唱到咁肯定比人鬧爆
所以之前tg d fans 都話對佢既支持係prefer包括埋唔好既評語 依方面香印tg admin做得幾好
唱歌真係要再執執佢
唔知會唔會繼續搵carson 老師學唱歌
Carson 唱歌堅正 好欣賞

果然同nathan係好兄弟
臨開show一個鐘先話唔嚟
多job
冇計啦
咁兒戲既咩
咁樣冼鳩佢地
癲 又咁遲先講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞