肛門瘻管

918 回覆
192 Like 18 Dislike
想知CHING搵咩醫院?
冇發炎 1.5CM咁少咁快可以做?
其實係咁啱照腸胃鏡嘅時候醫生發現
照完mri醫生話建議做手術 因為到發炎就好麻煩
所以就去做
咁你個醫生都幾好
屌你我果個照完話建議唔做住
細個試過幾次 完全理當平時暗瘡咁爆

噴出嚟嗰陣時成牆都係濃同埋血
劏開咗刮乾淨曬清曬膿,搵條長長嘅紗布沾滿化膿藥水用卷豬腸模式塞滿個傷口,最後用紗布封口
洗果陣成抽紗布扯出嚟 洗完傷口再重覆以上步驟(神志清醒下進行)
始終醫生都話除咗手術係冇其他方法解決
所以佢話早做好過
好恐怖
有樣野唔明
個傷口咪橫誇左個屎眼?
姐係佢要由入面界到出面
咁屙屎果陣會點
雖然痛左成個月, 不過我覺得好小事, 唔知點解佢地咁急做

入院時, 有個男護士又唔係醫生, 無啦啦要同我檢查, 然後指插我肛門, 我事後覺得唔對路, 好似俾個基佬非禮左

但之後有2個女醫生檢查, 都係用手指深入我肛門度遊玩, 可能我條命生得好, 2個女醫生, 同之後洗傷口個護士, 都好靚女
你果一個月坐低同屙屎係咪好痛苦
有冇話點解會搞成咁
有咗幾年,今年年尾先做
食藥係冇用嘅,一定係要做手術。唔好拖,再拖會穿埋直腸,到時有屎入傷口仲難攪。私家醫院手術四五個左右,有買保險就會claim到。男人老狗做完都要用M巾。日日要浸藥水半個鐘,一個月左右會好返。以後去完大就一定要水洗,廁紙好多菌,淨係用嚟摸乾。
你哋做完會唔會話忍唔到大便?一急就趕住要去嗰隻
Ching有冇發炎?
有冇扯起致敬
傷口好細, 唔痛.
不過每次痾完屎都要清理傷口, 好大陣像, 要小人盡量唔好俾D錢入去傷口內, 入左都唔緊要, 每次都要用洗傷口水洗乾淨就得. 每次痾屎都要攪好耐.

痛既係洗傷口, 護士係會插入你個修口度幫你吸血水, 呢度係生仔個度十級痛.

不過第4日後, 你個傷口入面, 開始生長出一層"衣", 保護住割開左既肉, 之後就無再痛過了.
我果次腫起一大包,睇急症即入院,安排第二日做手術,之後定期去門診洗傷口。
無, 只係時間太短唔夠喉
屌你變gay
聽醫生講係唔會
好似話會睇住唔會cut到個括約肌
睇到眼濕濕,回憶返晒嚟。當時我中一,真係生不如死
咁就大鑊,我係咁既情況出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞