[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
主人而家柒左連Q3都入唔到
入到Q3之後上唔到台
應該唔會咁多人話要雞佢
渣架火星車但係入唔到Q3先係最講唔過去
Norris 本身都係WDC 料,第一次渣跟到 lando 5秒內返黎其實好癲,仲要sc 時機唔岩輸左好多時間
真係要退休

部車跟住Norris 開發,而且佢比PS3 多一場時間熟習部車,PS3 部車個front wing 仲好似未升級
如果下場兩個equal car 之下PS3 仍然表現得咁好,我估佢大把世界
碎片嘅唔掂係在於係人都知AT架車係Shitbox
不過和牛可以chur盡做幾次十一郎
但係碎片就場場喺後面碌車
唔係架車廢就可以唔交成績
就算名次最終係一樣
一場車幾十個圈其實啲駕駛內容可以好大分別
可能下年去揸SF 代替便利店
聽講阿邦本身係拉利迷
入去俾大屍撚
真係成事,可以揸曬三大engine
聽講已經有FE隊收留
傳緊FE既Nissan同Maserati兩隊
已經伸咗手問碎片有冇興趣加盟
我覺得佢既計謀 志不在細牛
佢係換四萬入黎比壓力佩狗
同佩狗講你再柒落去下一個到你
順便可以測試下升四萬定升和牛上去
我係碎片嘅搏下有冇得揸lmh/lmdh好過連耶穌都有得翻身,咁佢應該都ok
FE人工應該高好多
依家電動車咁hit
我覺得FE好啲
唔係躝去,係跳槽去
尊重啲唔該
紅牛先係最有人情味既車隊

marko係好爸爸
我長氣啲再講多一次
和牛自從請到宮川Mario出山做佢經理人之後
前題係只要持續交到成績,我估和牛無論上大牛定去AM都唔會係問題,甚至有力去爭其他隊伍嘅位置

講到RB從來無預和牛上大牛係因為覺得康打會帶和牛走
我覺得係RB呢一刻都未確認和牛夠唔夠班上啫
Sim嘅成績係無公開到佢同四萬差幾多,我哋都唔會知
但RBR行得呢一步,我認同有人講係時候要再測試和牛,可能係for future planning

Anyway, 大家睇清楚提及羅神嘅tweet
佢哋咁快雞NDV,其中一個原因係NDV係sim度次次都過唔到和牛
落埋場都唔得
我唸大細牛都確認咗就算畀夠一年時間都唔會打得低和牛
不過你問我,完到約係可惜嘅
因為細牛架車真係太廢
好似細牛都開1m 俾NDV架
清,你心水清

就係咁無賴
唔係
班有英國血統嘅意粉職員唔認

唔係西多士都唔會鬧人同退休

細牛啲賽後報告有時會暗暗地推落車手度
ndv 無車揸>無撚用,揸唔掂就過主
ric 無車揸>部車唔啱佢,俾麥記撚左
辛斯個位追擊手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞