[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
俾舒仔去隊正常少少既車隊試車先啦
首先架細牛要追到升級咗嘅麥仔
我諗有無數據都好
雞佢係事實 而家有個好啲既藉口
四萬快定唔快 對大牛雞ndv根本無影響

如果大牛無啦啦雞ndv 車迷咪會嘈
而家雞 成件事會覺得都好難怪大牛雞既
有四萬係度 而且又快過ndv
其實行平治套精英制係最適合
由其宜家F1得20個位
仲要啲位唔多郁既
咁球王都算喎
F1優生學
本身舊年都走咗唔少如果真係cut,孫仔同Maloney我覺得都只會留低一個

Vips 印度仔 Edgar

我覺得Montoya其實有pace但佢好撚黑仔
PS3呢下真係柒到覺得alpine應該執柒左個青訓佢
追完成個po同新聞
最估唔到係牛棚睇lawson睇得咁重
明明f2真係無咩突出表現
但係博士幫佢安排埋細牛個位
我睇返個場Q成績
NDV都係快拉導0.02s踩界入Q2
Alpine依家academy其實有邊個?Martins? Pouchaire?
Vips自己收左自己皮啦stream度講nigger
孫仔raw pace唔差
仲要最緊要係個姓
Doohan
PS3(出走)
Elite sport 就係winner take all
Second is the first loser
交唔到貨就要食無情雞 賠足錢就分手
秦氣魚雷都經歷過季中轉人
紅牛體系就係咁高壓亦都係咁先生到咁多牛系車手
舊年Imola 嗰吓DNF我已經覺得佢判咗死刑,嗰陣呢度啲巴打都好撚失望
alpine個時嬲到真係重新評估青訓嘅作用,難為杜漢仲等緊on9con同氣個位,但兩個都係下年先完約
Q2直頭自己射埋出街
上年vips f2柒到
Baku果下已經知佢無將來
孫仔其實表現幾好, 但係radio好whiny好鬼煩
Montoya年頭睇FRMEC成日自炒
佢就算f2 champ都冇機會除非睇落會快過max就可能得
其實我覺得近年係無乜潛質車手出黎
今年你數埋得PS3
舒華文呢啲 屌啦 然後其他F2果啲係度磨爛蓆
同埋上太多廢既車手,
整車條數 重衰過請前F1車手黎渣
精簡牛棚 將舊錢有效運用重好
加埋26年康打走埋 無左條水射住

反而AM直頭坐定定等班日本仔自己入班
青訓乜柒都唔洗搞

Btw 我覺得管理就要學平治 車隊資金就學拉利 車隊運作就大牛
如果有一支咁既車隊 應該超勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞