[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
平治仲可以邊到搵青訓位
可能聽日就breaking news
Sebastian Vettel replaces Sergio Pérez
追完post

我係覺得ndv點都值得俾多半年時間ga
但講到博士太自私/對F1無貢獻我就完全唔同意
佢點都叫做f1青訓ga開創者
如果唔係應該更加多pay driver
四萬渣部垃圾上到podium 我都 shoey
Vettel對住試完車嘅Danny俾左個手指公

四萬和牛邊個快升邊個

似係咁
唔知應該話NDV係好彩定係黑
好彩在秦仔盲腸炎
佢臨時拉伕揸架muscle車
喺power track跑贏條垃圾隊友可以上到F1

黑在揀咗出名手起刀落嘅牛系
全世界諗住佢lead返yuki轉頭
點知揸唔掂架shitbox又俾yuki完勝
仲要大牛主人廢到要俾四萬出嚟練定下年上大牛
結果一季都跑唔完

不過佢份CV同年紀
冇任何車隊簽佢會諗住俾時間佢慢慢適應
就算佢去威記同haas
今年咁嘅表現都會係一年就冇
亦justify咗點解F2 FE冠軍
做咁多年後備車手都冇車隊想簽佢
冇sponsor又能力平庸又冇法國英國護照
有得揸F1都叫圓到夢
但咁睇牛棚入面,失敗既人起碼都叫比人關注過,幫佢出名下,上唔到F1 仲有其他出路
即刻課金買下年日本站,強國站都殺

https://www.instagram.com/reel/CukFaB-Pjd4/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
如果係真, 我即刻去紅牛官網買我圖嘅 product
咁真係我地最期待既畫面啦
紅牛運動員對紅牛車隊
RB上年只睇左幾場FP加場替身賽就俾NDV入細牛
而家發現賭輸左梗係及早離場
會話主人benchmark 係當年保子

土星車5場冇Q3
本身預佢做leader俾feedback幫手tune車
唔知佢有冇邊樣真係做到
話佢feedback有用都係未開季嘅事嚟
俾人簽個個廢固然要走
但簽人個個點解從來都唔洗因為佢既決定而負責?

你最後三句仲好笑
討論區係咁架講下問下架屌下啦
你咁講你地係到討論雞邊個 簽邊個 邊個上紅牛把撚
紅牛自有安排
你洗替紅牛擔心?
既然曾經反喊sir, 但都唔想睇住佢去垃利甩頭髮
佢一早植咗髮唔使驚
佢去垃利唔再反
想睇佢瘋狂屌鳩垃利pitwall
可唔可以係圖去銀石因為AM主場傾取代太子個位,順手去睇RB19咩料兼幫四萬打氣
咁樣咸蛇唔可以再係radio鳩噏,一陣間大屍當咗係真
四萬又咁快返嚟
開季果陣仲話佢都難再有位揸f1
見到玩殘好多車手真係笑撚左 上面條友真係唔撚識

紅牛比左幾多錢幾多資源培訓車手
現役20個車手入面有6個都係紅牛體系出身

紅牛兩隊得4個位 能力唔夠就預左要走
咁搞法Angela 都比垃利激死
‘Xavi, my tyres are gone”

‘Box box’

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞