[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
呢度要補充 投資叻既係Toto
佢係靠炒車隊起家
爸爸都係識toto 先至玩埋一份
不過佢應該入股後發現車隊潛力無限大
先投資落去 順便俾阿仔玩下
大牛上年蝕少少,不過換個皇朝返嚟乜都抵
拉利長期服務金都夠玩
快啲容許多啲車隊 比多啲人投身入去
仲喺咁樣 可持續性真喺好低
炒幾多花生 都會熱情冷卻
咁多牛仔失敗?
牛栅出嚟嘅去到其他category全部都係top tier喎
大部份睇頭盔都仲有紅牛sponsor喎
賽車幾時變咗淨係得F1?
Toto Wolff剩係連續兩年都有將開局頹況嘅Mercedes整合起嚟
已經證明佢個人實力
之後睇Britney訪問Toto,直頭好似想幫Toto含咁樣
就算2016 Mercedes Silver War,Britney都無點批評過Toto Wolff
由佢哋吹到NDV會踩住Yuki已經開始幫Ricciardo鋪路
拉利有豬肉分
之前又有萬寶路 而家又Santander
都唔明點解可以整到咁屎
吹左咁耐好似得andretti想入但係大家都驚佢係haas2.0
其他人都淨係想即食
最近hitech都公開咗想加入
但呢隊嘢連f2 f3都未撚搞得掂
學咩人玩f1啊屌
碎片一俾人雞左就爆半個post
vips 純天賦應該好過 lawson
不過除咗 n words 本身見到佢一有壓力就有犯錯
baku 帶頭 stupid 點搞
咁其實Andretti都係
仲有主人近幾場入唔到q3
睇下apple套戲收得會唔會真係有apxgp囉
馬士鞭唔只埸內廢,埸外都廢
有錢搞嘅都係apple amazon,stake.com就已經拍住sauber
講管理
Horner Toto 真係比其他manager明顯高一level
即使邊個贏都唔代表另一個差
識玩政治 識管理 有charisma
完全係好leader嘅標準
投訴呀 怨婦野 基本上都係玩政治嘅一種 好唔好睇係一件事
然後望下otmar就知差左幾多個level
四萬 同 和牛一隊
最忙既一定喺 白牛PR
出post 出到手軟 咁玩得
如果你係Dr,
見到和牛同4萬都係主人前面,你會叫邊個上去
睇下mike krack會唔會係下一個horner/toto,爸爸眼光應該有返咁上下
講緊佢地係紅牛既失敗喎
我講緊白頭佬緊係講緊佢代表紅牛既決定啦
我講負責任係講佢對自己公司簽人既責任
唔係對F1有咩貢獻
其實都幾灰
玩左半季就比人雞
之前monza先叫係一嗚驚人
而家渣都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞