[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
4萬係咪終於等到可以同和牛hehe啦
RIC 做啲圈速好快咩
就算揸RB19 快,都唔代表揸細牛都快㗎噃
細牛入左 ICU 要救亡
AT 下年唔贊助,咁包底下年唔通學 2017 我麥架車唔使貼紙咩
我明呀
但細牛部shit box 分分鐘調Max 落去都揸得唔快

回埋先
而家係靠經驗拉番起成隊細牛
隊野冇晒士氣,和牛完場無晒火咁話架車我知點解慢,番走先再講
紅牛系本身都冇乜耐性 重要咁多場都冇成績 下年又冇sponsor 之前重吹風話要賣盤
但細牛今年部車真係垃圾到

其實季中先同大牛買aero package 得唔得
宜家細牛士氣低落 連和牛都連屌都廢事既地步
放四慢呢個開心果落去刺激返隊車
同埋可以比feedback嘗試改善下架車
四萬Vs 角田
贏咗下季大牛?
角仔梗係返去慢慢講啦
唔通仲係on board 前面話人,跟住又畀我哋呢班網民抦咩
見過鬼怕黑呀~

細牛班仆街工程師,成日唔信角仔講嘅問題
好似聽唔明人哋講嘢咁
我睇等四萬嚟到講同一番話跟住班仆街話四萬說的是

順便捧返四萬上大牛
留返畢直搞下年架車好過啦
紅牛體系大把前科,魚雷 氣 泰有版你睇
碎片表演更加差,無經驗又年紀唔細
早啲換4萬落去座下真係唔出奇
不過碎片係慘既
買RB18 先,起碼可以上返前面嘛
佢可能情願個次代威記個場無發生過
冇希望冇失望
Max最老尷
叫佢去
最無奈係部車真係廢,成績又唔係差和牛好多,rookie season 得半季
可能本身期待碎片場場前過細牛返黎
橫掂都要換人,順手踢埋佩狗去細牛得唔得
佢係 rookie 但佢已經有 F2 FE champ
仲揸過晒黑平,威記同 AM
但適應差過 PS3 同失業幾年既架鳩堡,點都講唔通
咁就提早放暑假
個荷蘭記者係咁寫
最理想就一定係四萬老大哥加開心果入細牛帶返起隊車加搏入返大牛
但細牛部車唔抄功課一睇就知係部閪車一定唔似大牛仲要好難揸
好驚四萬入去又適應唔到部車最後隨時害埋自己
monza 都未返到
當初去威記唔去細牛就起碼玩到季尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞