[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
但而家連F1 official 都預細牛下年部車同大牛差唔多
而家揸部shit box 可以點幫到研發
垃利鐘意歐洲人
半個意大利佬嚟
點知發現原來係架快車
角田
2024車手市場
主人除非shit到季尾 唔係下年正常都揸埋
辛斯 Good Luck 垃利確立左問天 Number 1
條友仲成日想搞事 除非問天自己走先
唔係似會換走辛斯
Albon 呢2年 證明手車唔錯
又可以俾到意見車隊
垃利想搵佢實真係唔奇
萬一下年Albon走左
主人應該好好考慮 R威記個位
美國隊加Multi Years 既話
對2邊都好
有D野例唔俾照抄, 但如果有個車手當feedback up出黎車隊跟住改又咁岩似似地大牛就
如果唔係四萬點解揸咁耐 Sim
尋日一上場就係對照
都話尋日一開波就 time trial 達標就即時官宣碎片再見
咁希望出年無咁shit
我人性嗰邊覺得可以俾多少少時間
但理性嗰邊覺得唔使再等

不過真係邊有人估到F2 FE 冠軍會上到F1 會水土不服究竟係咪去到FE 揸壞手勢
FE一定揸壞手勢架喇
慣常已經要做life & coast
到overtake果陣就late brake divebomb撞落去
細牛認咗部車廢啦
而家MCL上埋去, 大牛 AM Merc MCL 垃利 啱啱好食晒10個位
高速場仲有威記亂入
冇人出事(唐兒: ?)嘅連L偏都唔會有分, 幾時輪到細牛
4大車隊唔會過到
如果有個第9已經係best of the rest
麥就睇埋下場就可以知係track specific 定all round
如果麥係all round 咁有得搶嘅得分位剩返2-3個
如果喊走 BONO先係最開心果位
輪迴嚟
次次都係本身揸法唔夠max快就走去參考max之後死得重快
Lando 部老麥Red Bull Ring 都P4 既
碎片都無商業價值
荷蘭已經有個冠軍車位
除左地獄級表現外,佢可以帶俾大細牛D乜??

4萬都起係有用過佢至少周邊商品都賣得出先
搬咗總部希望唔好再咁意粉
話時話, Mekies去AT單野係唔係done deal定仲要傾
同埋而家NDV 算唔算fulfill 左細牛個rookie obligation
定仲要俾個rookie 揸兩次FP1
總之和牛仲有得揸就得
而家Mekies要過冷河 坐半年
有d運動兩三場無表現已經送你返二軍再練過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞