[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
係F2唔突出
不過羅神喺DTM同SF嘅癡撚線表現證明佢嘅適應力好強
個academy人滿為患
但有寶都唔識執
執柒左佢啦
和牛會比Honda帶去AM
車隊資金都係平上年operating profit好似成億
今季實力幾平均 但係水平應該比上年高少少嘅
無邊個好似上季drug咁dominant
最有機會咪vesti同棵車
不過一個等咸退位一個唔爭氣
點會好撚失望 重有個叫迪氹墊底
其實和牛真係唔差 頭幾場四慢真係未必快過和牛
以我推測
牛棚下年應該得返
細孫+馬龍尼+Montoya+Arvid Lindblad(意粉F4準冠軍)+Enzo Deligny(西班牙F4最佳新秀)+Enzo Tarnvanichkul(仲玩緊kart)
DEV: 一世反牛
想睇出年季中Checo同四慢掉位, 然後Checo輸埋畀和牛
拉利最多錢架 意粉佬傻架 整篤屎
輸仔再廢都好過NDV Mazespin Goatifi
NDV就一定勁過Mazespin同Goatifi
上年Monza大家都係Williams,Goatifi係race同Quali都輸俾臨時車手
和牛係咪要震
之前隊友係廢嘅點揸都好過佢
但依家係4萬有冇料真係睇得出
棵車沙巴人
alpine academy係doohan同媽坦 f3有mini
蝦炸把聲勁難聽勁煩膠
平 拉利 同 大牛 3隊應該都係差唔多
拉利係背景雄厚,賣車嗰邊2022先破紀錄
廁板郎先係真正CEO#1
爸爸就投資最勁,一買一賣AM賺到傻
意粉佬識閪整車咩,返去整意粉pizza 啦
佢最安全
沙展 辛斯 就真係震
咸爺唔知佢點 續唔到就好笑
半島就炒其實真係陰公
Doohan (21年F3亞軍)
Martins (22年F3冠軍)
Mini (22年FRE亞軍)
Tsolov (22年西班牙F4冠軍)
係時候追下super formula睇下炸雞佬先
咪玩啦扭下計啫
因為牛棚真係無人
如果唔係n word單嘢
我覺得博士係prefer vips》lawson
大牛印象中好似都係打個和,同埋暫時都好似係靠紅牛泵水內巡環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞