[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
班意粉佬話有用,多士佬都未必信
係box now box而家個腦已經有Xavi把聲
佢地嘅approach 明顯唔係要好有效率咁限米煮飯 去搵新仔
而係要係一個大pool入面搵萬中無一嘅天材
而佢地亦好成功搵到 圖 max
臨入去前先load到佢講反話
“stay out stay out”
如果咸蛇走,應該會帶埋bono走掛,但bono 頂唔頂得順班大屍係另一回事
以現況黎睇
問天對垃利既愛可以持續到幾時
大屍場場撚到辛屍化哂
Dr又放哂風話想要牛奶仔
林生無冠爭就場場怨婦
2025係咪要黎個大執位
"copy understood, i will come back to you.......box this lap box this lap,.... STAY OUT STAY OUT!"
Plan A Plan A
Plan B Plan B
喊蛇如果去拉利

係唔係有湯飲
我哋係討論
你係屌人哋嘅商業決定同埋成個計劃嘅可行性
但事實擺在眼前就係work
Question?
I forgot plan b
最on9係你嗰句唔洗負責
佢簽返嚟嘅上唔到f1(唔夠料/唔適合)去到其他賽事依然係top tier嘅車手
佢要負啲咩責任?
眼光太好?
之前氣+alb+魚雷排位都無咁頹
當大家還不了解 Daniel Ricciardo 的近況時,F1 官方資深記者 Lawrence Barretto 已經搶先透露,在第一天剛落幕的 Pirelli MotorSport 輪胎測試當中,Daniel Ricciardo 駕駛 RB19 賽車所跑出的最快單圈,足以令他在英國🇬🇧GP擠身頭排出發位置,與此同時,推特上的帳號 RBR News 也綜合了所掌握的訊息,解釋了 Red Bull Racing 與 Scuderia AlphaTauri 的決定。

Credit by Facebook 麥力生活
咸: If we stay at this pace, what are we looking for in terms of position?
Xavi: If we can keep Bottas behiend, P1
咸:
可能就係呢兩年咁樣先畀主席留到季尾
其實你嗰句負責任都幾好笑
佢啱嘅簽可能啱嘅都簽埋唔比其他隊用去確保公司有最好嘅新人用
公司又有資源咁洗嘅時候
佢有咩要負責?
細牛大牛成日同傳媒講 : 唔會炒人, 唔會賣盤
唔會 唔會 全部都係會
下場又講唔會炒主席
對主席有信心果啲
大家以後都要調返轉睇
佢可能想博士幫班人搵埋後路
Vettel拎住塊紅色手寫板佢嗰幕
好似歐洲嗰啲要你簽名捐錢嘅街頭騙案
睇頭盔都仲有紅牛sponsor喎
同埋真係有能力嘅自然有第二隊會簽啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞