[Goodbye & thank you NDV] F1 2023 英國站 賽後討論區 2

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
我覺得還好,起碼玩到今季完
下季就難講,四萬今季餘下跑得好隨時頂上
麥記依家先得一個Ugo Ugochukwu
仲有排都未大
兩年內可以好大變化

40000上到大牛最後都係俾人熄引擎
平治玩精英制 F2 F3 FRE各1個 3個都係爭標分子
垃利就鐘意F4階段收好多個返去 練到上FRE
然後就會篩走一堆人 留返重心帶上F3
拗偏就次次收兩三個返嚟 然後揀個重心出嚟培育
相對之下今年牛棚6個人鬥F2
再下面既比賽已經斷哂層
冇重心可以培育
我覺得正賽有得揮
不過下場四萬發揮會好啲
可能會有分
睇下辛屍幾時激嬲大屍囉
辛斯個位都唔穩四萬渣得好既話
可能拉利會再一次問四萬去唔去既
到時睇佢造化啦
不過見返四萬有得揸f1開心既
場內場外有個正能量車手,感覺睇到都舒服d
烤架 蝦炸 哥羅福呢3個完季都一定踢走
話4萬f1路已完果d YouTuber 燈死曬
F1 team 最重要係find the right person and build the fastest car
呢樣野Red Bull 應該係成個grid 做到最好
黑平都冇佢咁好
佢地係狠 但真係可以搵到最有天份嘅人
揸得快係唔夠
而且F1最唔缺就係人
話之佢miss/ruin 幾多人
總之佢搵到一個 揸得掂佢嘅車又贏到嘅人就夠
Elite sports嘅世界就係咁
同你啲on9盲反使講logic咩
想四萬下季有正選,自從睇左dts就好鍾意e個車手既感染力
大家都只係爭一歲,四萬仲要有咁大pr價值,雞佢都唔使考慮
我估係sim 佢地應該試到四萬仲有貨賣
加埋今日試真車見無走樣就deal 得咁
我諗內部有曬數據證明大機會唔一鳩樣

如果咁都一鳩樣dev真係好慘
唔好話牛棚
成個f2 grid頭半季都講唔到邊個明顯有料上f1 replace舊人
拗偏/雷諾對上一個真係收為己用嘅係...哥桑算唔算
牛棚唔夠人爭
亦唔夠人扔得多錢
同埋佢地重想好似以前咁簽賣身契就好難啦
加埋收埋啲人又唔係好標青 點揀
倒不如縮水 淨係投資落一兩個人度重點培訓最好

搞埋DNA公司 由精子開始揀定 配咩卵子
生完出黎再不斷train佢
都幾明顯啦
四萬好似同個個車手都夾到,人緣好好
做第一第二車手又好似無所謂咁
點會無所謂
無所謂當日就唔出走RB
柒左ps3啫ps3都諗住自己用架
上年睇完佢果站我係果一刻係真心覺得就算Monza比Albon揸都唔一定十拿九穩拎第9,雖然架車直路王先有機會有分姐,但拉導一鑊泡咁。

我覺得近幾個被雞既車手最可惜係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞