[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (56) (急!線上等) 如何抵擋毒舌小姑的言語攻擊?

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
當你衰開有條路
而且衰親都同某條友有關連
到咁上下你會搵嗰條友去洩憤
尤其白衫跌到250蚊
即係350買嗰堆option parts 個心理關口都幾大
不過照訂咗
我等米現貨算
一開波話憎狸貓都仲兜到,但我真係整理唔到佢點樣可以將仇恨轉去米米,而唔係自己都承認晒罪狀既such dick
呢部機本身就好中二病
我懷疑形部一平老師玩完FF7
參考片翼天使,佢自己做機設嘅星與翼之悖論去玩翼

喺動畫出場時間,短短嗰5分鍾
都做咗好多吓中二病動作
呢度嘅懶人包應該會清楚啲
https://www.upmedia.mg/news_info.php?Type=12&SerialNo=176671

佢眼中狸貓, 牙dick同大哥做嘅野都係圍繞住米米
得出結論所有事嘅始作俑者都係米米
睇返19集
嗰度有個顯微鏡先睇到既伏線
得十秒左右
話米米引狼入室嗰度唔明,蘇菲兩個入到黎同米米冇咩瓜葛掛,定還是因為都係高達
講緊貍貓同大哥第一次決鬥
大哥慘敗對佢嚟講就係惡夢嘅開始
見到Facebook 有人改做3mm磁石
唔訂仲貴
19集戰騎岩岩整好
盧達好激動問個技術人員點解會有部高達喺度
條友話淨係知同高達公司合作開發
盧就講左米個名再加問號語氣
應該係呢度關始鋪 但唔會有人留意到
到時追現炒高個關口仲大
最重要都係自己條女重傷
如果米唔係落地球攪壇大野
落雷都未必再喺校園發癲
角位灰?濃邊?
上星期睇完套野,道氣仲係度
訂哂SHF又唔想買模型,即刻買左對figuarts mini狸米返去
其實好貴,細細隻又咩玩都成$249
鬼叫自己中意狸米咩

水星嚟講shf係多嘢玩過FRS嘅
配件表情多過模型,出埋綠衫狸貓嘅配年已經冇得輸,當然價錢相差兩三倍
分幾層噴底深色面白色,控制吓邊啲位噴多噴少噴有漸變
咁update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞