[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (56) (急!線上等) 如何抵擋毒舌小姑的言語攻擊?

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
隔離起哂樓已經比以前多左巴士入去
依家MK, 尖咀同老母都有車直到
屌佢老母真係留Caliburn acg賣
冇車直入 得鐵
加那話買唔到 邊個去fan meeting送台比佢
Ok
到時會唔會變左atv壽包咁擲上去
之前有d 人話狸米關係絕非Cp 同結婚伴侶,咁我問佢點解米米要同狸媽做family 同最後要戴戒指。佢回覆我都係咁類似咁講首先對戒指係同其他男人結左婚,做family 係因為米米想要個契媽家姐之類。 我個時真係冇諗過佢咁回我
準備睇啲傻閪炒到簽名飛有幾貴
fan meeting到今日仲有飛賣
佢始終唔算係一線
同埋香港應該少人追聲優
又係 換著台灣一早賣晒
兩邊差好遠
鐵就搭到去將軍澳同調景嶺站轉巴士啦
不過睇小說個設定,就明11集米米點解聽完狸貓講野會咁嬲
可能係同源
班友喺5ch個黑米圍爐區圍咗二百幾個post 好撚怨毒
跟住啲痴線文仲俾台灣大陸班BG黨譯咗做中文當聖經咁讀

而家米已成炊之後班友改口屌米米探監唔戴戒指係出軌臭雞
又話米冇理由肯照顧兩個行動不便嘅 一定有陰謀
又話女人要搵男人埋單先係幸福
最癲仲見過話狸貓同4號冥婚會好過嫁俾CEO米
BG黨d言論真係
依家事實擺在眼前 仲有咩好爭論
發夢都發第d啦 硬係要拆官方CP
正常做緊野唔戴有乜咁奇
好恐怖班人我仲記得有個網友同佢傾類似既話題冇啦啦發脾氣咁,佢話易家官方話係就係?之後仲人身攻擊我 話返我轉頭死毒撚咁認真做乜
八達通有水星魔女虛擬卡
如果有實體就好囉
咦聽落似係院友嚟
佢哋好撚興講官方OOC
話狸貓開頭明明對4號有興趣鍾意男仔冇理由會轉姬
4號死咗應該揀古都唔會揀米因為米冇j

圍爐話百合黨挾持官方迫害BG黨二創權
但係到有人出狸米扶他圖 佢哋又會話人變態唔尊重官方
張虛擬卡都係得3年
嘰...嘰嘰

唔知有冇人po過
嘰嘰...
未試過睇百合會有呢啲花生

any肥
落後, 野蠻, 唔文明, 活喺中古時代的思維

信仰上佢哋自己保守反同性戀咪算啦, 21世紀仲衝出來吊人sell百合的話, 我只會直接回上面的嘢.

仲有, 不論乜嘢道德價值觀, 佢哋搞錯佐一件事: 每個禮拜20分鐘的模型廣告唔係道德教科書, 冇社會責任去鼓吹某種道德觀念, 班道德撚想太多.
伊蘭不會勉強她任何事 發癲要搶風靈嗰個佢以為係邊個嚟

班友仲癲到話Elan Ceres個姓同水星一樣係星球所以4蘇先係真CP
但係明明個名同個樣都唔係4號嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞