[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (56) (急!線上等) 如何抵擋毒舌小姑的言語攻擊?

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
第一季真係流星花園N角戀
米米,古大哥,4號全部都鍾意狸貓
而狸貓,金毛又鍾意米米
狸貓直頭可以開後宮,狸貓咁貪心真係全都要就好笑
25集出咗啦 上埋twitter trend
仲唔睇
大家都俾data storm污染咗
最後BBQ 大哥唔配返菲爾西超人比佢
搞到古爾變左對狸貓單戀
沒有狸貓的星期日
係抵形部咁得笨大寵嘅
沒有狸米的第7天
沙迪克 做我推的兒子

沙迪克:如果我現在就被處刑的話
不就可以轉生成米米狸貓的孩子?!

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1688901778.A.83F.html
cls
Ching 高達都有,女女點解唔可以生仔
lycoris之後就多咗呢啲現象
狸米結婚三年又一週紀念日

溫提, 記得訂, 有 eri 匙扣
今次訂定先
上次米米冇訂到主因係唔敢訂,好驚訂完最後派便當比佢地到時真係唔想要個時完全冇諗過個結局係唔洗死仲要結埋婚咁GOOD END。
無聊數咗水星HG零件數
Pharact 171
Aerial Rebuild 158
Schwarzette 143
Lfrith Ur 142
Aerial 139
Beguir-Pente 136
Zowort Heavy 134
Darilbalde 132
Lfrith 131
Beguir-Beu 124
Lfrith Thorn 123
Michaelis 121
Chuchu's Demi 120
Demi Barding 120
Gundvölva 117
Zowort 114
L's Dilanza 112
Dilanza Sol 111
G's Dilanza 110
Heindree Sturm 101
Heindree 98
Demi Trainer 88
一句無記憶點夠屌打晒啲統計結果啦
唔夠
異靈幾時出
等唔切了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞