[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (56) (急!線上等) 如何抵擋毒舌小姑的言語攻擊?

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
題外話2022-2023 最受歡迎既百合CP 應該係呢三對
論真百合程度 水星應該屬於中間
但講派糖 應該最尾(水星最多限制冇計)
百合豚呢年幾都幾幸福,幾套都HE
以往D 百合作品好少HE ,唔洗你食胃藥都已經偷笑
$500買到4盒咁好
Gund arm inc 首歌係卡啦OK版
但係水星應該行得最遠嗰pair https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1690280429.A.CFF.html
千瀧我當發完場夢就算

漫畫新圖 幾時又出PBandai
其實婚姻真係唔簡單
要做到互相理解,尊重,包容,犧牲其實好難

所以狸貓同白毛可以行到咁遠真係好感動
水星如果唔係因為高達個IP 同埋播放既時段各種限制,派糖應該可以鬆手好多。但好矛盾正正因為高達呢個IP 有苯大mon住大河內呢個傻佬先出現今日既狸米 我都幾肯定假如冇人mon 住大河內狸米應該唔係散就係死,仲要死得好慘個隻
https://twitter.com/ravenndei628/status/1683795270860148736
傲嬌米米 第一集尾已沉船
一路到第七集前都係單戀狗

Aibo
睇埋小說 米總心路歷程全曝光
動物節個福袋係29號先有得賣定點
咁抽到28號啲人咪買唔到
100個福袋係28號開賣
好彩搶到嘅有換領券比你
然後29號排多次入去拎貍貓簽名
咁on9 咁調返轉29號頭籌有咩用
咁佢(29/7)係咩意思
29咪簽名會
嗰日嘅頭籌應該已經唔關事
咁佢咁樣寫都好fake下喎

同埋咁嘅天氣排兩日真係會死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞