[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (56) (急!線上等) 如何抵擋毒舌小姑的言語攻擊?

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
留名等SHF到 仲要好幾個月

溫故知新

其實勞達 on99賴哂落米米度 早就 19 集已有預兆
只係我地冇留心睇到 勞達 好刻意講左句 "米奧莉奈·連布蘭"

戰騎已經一早做好左, 勞達又見到, 好想問哥哥點解會有部高達 又冇機會解釋(根本係老豆攪鬼 "不過佢老豆又邊個都唔信 上季已經叫勞達拖住能登, 但高達乜柒都唔同佢講" 做人老豆真係.......算 佢都死左就算)

所以 我係為大河內平反

參考 link :
https://youtu.be/3GZ50OuBkY4?t=545
仲開post黎做咩,比人屌得少?
幾好樣,隻野咁白加返水貼上下線都應該好型

最衰都係笨大啲死人膠,唔扭唔玩就咁企喺度過一排就已經鬆
睇返開post 記錄都知道係on9 仔
等metal build 異靈
等pg 佢整得咁多種刻痕顏色仲唔係準備玩燈
初代突自唔識玩呢味
希望日後metal build玩埋燈光
利申:唔識砌
佢家吓啲頭部分件真係正

戰騎同依隻出fm 俾返個刻痕分件既話就正囉
笨大野就咁啪起佢零難度架姐,無非時間長短問題而且佢依家都唔預你要上色了
套野畫左咁多女又唔撚出,笨大你唔整俾狗屋整算啦
係佢俾人屌得少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞