[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (56) (急!線上等) 如何抵擋毒舌小姑的言語攻擊?

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
等多幾日就有藥到
好驚同風靈共用針管,隻腳踭個c 扣真係搞唔掂
我驚買唔到多d
岩岩返睇到同Suckdick寮決鬥發覺Eri係真腹黑
明明打天線就夠但係下下都要削人棍
其實果幾秒演出做到咁明顯就係為左show對戒
唔明點解上個禮拜岩岩出果陣會有人問係咪結左婚
又有人話咩隱隱晦晦特登留個空間比人想像
我個人雖然好想睇婚紗 但唔係下下要畫到出晒腸掛
終於主流市場都仲未接受到同性戀
一定唔會做個婚禮俾你睇
而家咁樣已經算好大尺度
日本

LGBT方面, 連台灣都俾日本進步, 更加唔好提英國與歐洲了.
認同已經好大膽了,本來都仲係輕百合。
但自從23集米米話要同狸貓一家做屋企人再加最後結埋婚變左真百合,大河果然好鍾意首尾呼應。
咁其實我睇第一次都冇留意笨大應該都係驚太多人接受唔到所以輕輕帶過姐
官方最後出個兩張插圖佢地由冇戒指變到有戒指捉住對方隻手,已經表達得好明顯
咁似希治閣講FF16果集既
Post 下先,把劍啲牛油炮真係多嘢玩,不過啲連接件細細粒好煩,而且如果唔用兩個盾bit 夾住既話我已經feel 到鬆
咁咪符合番中二病勞達嘅設定囉
人不中二枉少年
其實成套野包括such dick 我都get 到佢地諗乜,點莫名奇妙都有得兜,唯獨louder 後期我真係理解唔到
仲未砌
六百真係唔平
總知係米米既錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞