床褥 集中討論區 (5)

544 回覆
4 Like 1 Dislike
訓開椰棕床褥無事無痛,但屎窟痕來轉下有彈弓嘅床
睇咗Emma Hybrid & Origin Pro鈦合金
好似見好少人講Origin咁
有冇巴打瞓過MEI Dream's 美夢詩床褥 - Tencel Delight?
我近排都係買左emmas Jimboomba 先知有emma
但我係鋪頭試完又覺得ok 幾舒服 小小包但硬身有承托力
撇除紅底 想問下有冇ching用緊呢款覺得點?
今日岩岩張pro到左,試瞓果時ok唔知家企瞓會點

就算唔岩都可以成張退
買左Serta Richmonnd等送貨
希望啱訓
有無人用過dorelan?意大利品牌 聲稱自己做咗好耐
但好似冇乜聽過咁
試訓落都幾舒服,但係幾貴有冇人有點評
新租個度想攪個 ikea電競feel 上床下桌 咁啦

但係好似畀佢個櫃頂住

有無咩工具係可以令個安裝方向轉彎咁
我最近揀咗普通版嘅 Origin
pro試個陣個包裹感太強唔中意
屌張碌架床爭左1吋入唔到
近排睇緊8000內偏硬既床褥,試過雅蘭Morpheus Premium 同Morpheus 仲有睡舒適AG500,雅蘭最舒服係Premium 但又驚瞓耐左會易凹,睡舒適少人討論,想問吓巴打們意見

買左smartex 希望岩
你啲圖同你講既野都唔match
大陸牌子
澳洲搵廠代工
即係貼牌
點揀呀,whatsapp客服無人應,陳列室唔開門,搵唔到人,咩都唔應

都唔係做生意
我上Origin兩次都係直接上去無約過
觀塘行多兩步去試埋Emma啦
不了
Origin 開頭瞓幾舒服,瞓瞓吓瞓到腰背痛,睇左兩次醫生
排除眾多因素之後求其換翻硬床
就冇再腰背痛
2.5床褥有冇推薦?
間房最多放到ikea small double 床架

見佢個床褥size 寫係 120*183cm 但周圍啲網都係寫122*183 cm

想問各位巴絲咁係咪放唔落
幫襯左Emmas 買左張74X42寸既軟床褥,聲稱雙層彈筐,但太軟我瞓到腰唔舒服,有無人有興趣收,買入價6拆轉讓,買左2個星期
如果emma同serta揀 邊個好
其實我唔識咁多....我只係開始瞓唔到硬床褥所以先換張軟既........
最緊要係去試
試落好似差唔多
想睇下邊間無咁易有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞