床褥 集中討論區 (5)

544 回覆
4 Like 1 Dislike
有隻德國牌子叫Gausmann 高斯曼 有冇ching 買過好唔好
用緊backcare 4好好瞓
嚟緊換大少少張床,諗緊好唔好買返同款,定有冇升級好建議?
師兄我都睇中lexa 同 lovelle ,想問你 lexa 好唔好訓?會唔會硬得濟?腰會唔會起身酸痛?
師兄 買左 lovelle 而家8個月,so far 有冇變型?會唔會起身腰酸背痛?承托力好嗎?
用咗lexa 3個月,暫時都覺得幾好 ,唔硬 。感覺本身sealy 嘅床褥都偏淋,所以對我嚟講lexa剛好 。暫時都冇腰酸背痛嘅問題。唯一係覺得床墊偏厚,如果本身床架高加埋床褥就會好高 ,同埋買啲床單如果係剛好尺寸嘅話會包唔晒 。
同感

啱啱試咗Serta Posture Pro 覺得幾好

有冇人試過?
日版
咩系列?
想問下
如果想買一張四季被
有冇推介?
budget 2000內
硬骨頭想買張海馬嚟瞓用緊ikea嘅4呎半魚骨床架135cm*189cm
海馬個sales話呢個size一定要訂,佢哋得137*191,要加差唔多成2000蚊,呢個價加多少少就有靚嘢用,值唔值
Try ecosa
上網睇完見佢呢個size得薄身,我想要20cm以上厚thanks bro
師兄有買 lovelle?
我都買咗 等緊送

希望無伏
冇買lovelle
有冇人買過serta Tasman? 好唔好訓?
覺得Northland 好瞓啲 ,Tasman唔知點解好似差少少包覆感,但聽店員講Tasman 用料高級啲 (正價都貴啲)
我都想睇吓大家點評價
冇試到northland 但試咗wanaka 好似tasman軟少少
幾錢 連床架?
抽獎抽到張全新 Sealy hotel sensation II 床褥
星期日去門市拎
Full Double 137 x 190 cm

想換張同款122*183 Size
大概平兩千有冇師兄想要
香港有冇183長既靚少少床褥 賣
Simmons港版
如果平d 呢,ikea 好似都冇
Ecosa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞