床褥 集中討論區 (5)

544 回覆
4 Like 1 Dislike
支那廠支那牌
買海馬仲好
試黎試去終於屌左張simmons backcare 4 12k有找送毛氈
終於可以擺脫張濕鳩emma
係4sale 買sealy床褥有冇伏?
有冇人試過 Serta Dreamword 同 雅蘭綠瑩水躍 呢?
無,用左幾年。
你驚佢伏咩?
價錢果啲, 上去試過又真係幾好訓
爬文睇過係咪話唔係賣得貴好多
你當佢係美國retail面原價+運費價。
佢攞貨應該係用個邊retailer價咁攞,所以佢水位夠深到佢養鋪。
但作為買家,我又唔係買貴左,因為自己搞船運返黎分分鐘仲貴,又要等成個幾月
張日本制simmons backcare4 尋日送到,第一晚已經好撚好訓
訓緊simmons virgo, 軟到日日痛醒,
如果換simmons backcare3 會唔會好d

巴打訓落覺得backcare夠唔夠硬
另外巴打,backcare 3 同backcare 4主要分係點?
我覺得啱啱好夠唔代表你夠
去皇室堡專門店試喇
上次買做緊sogo優惠平多500
backcare 3 24mm厚硬過4少少
backcare 4 29mm厚軟過3少少
最主要分為係4面個陣軟墊改厚左
同埋個價錢同大細3平4 2xxx左右
我試完就覺得4係正d
同埋backcare 4係專門店先有
出面百貨公司同專門店係一樣價
Emmas 售後服務唔錯
買咗佢張床褥, 兩個月先有貨
跟住呢兩個月佢俾咗張新床褥瞓住先
開頭聲稱會收返走
結果早幾日送貨嘅時
送貨佬同我講,公司已經唔會收返嗰張借俾我嘅床褥
結果而家多咗一張新床褥
補充番少少
送貨嗰個同我講 「你要嘅話就留返俾你,你唔要我都可以幫你處置廢棄咗佢」
有無人試過emma張黑鑽石床褥?如果比較大汗係咪買哩張會啱啲?
退貨啦
做乜唔落去試
冇貨又比張床你訓住先
吹水作故都吹好d喇
⋯ 佢比我果張佢聲稱係倉底貨 (同我買嗰張唔同系列
試完先換呀
知唔知Backcare 係咪無做開咩折扣優惠
想問你地係邊買邊床架
上次問佢話平時係95折
早排雙11就88折再皇室堡個間專門店再減500大約85折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞