床褥 集中討論區 (5)

544 回覆
4 Like 1 Dislike
一様無彈弓
想問下4呎 2k樓下 有咩選擇
Sextoy
想問下有冇人用緊 therapedic?值唔值得一試?
hush床笠 枕套
emma summer sale好似幾抵屌
ikea有
想買床褥加油壓床
絲漣係咪搞得掂
開心使用中。1年前買左張galaxy 都好舒服。最近搬屋upgrade 左 harmony. 正
床笠同床單有咩分別
Hush 用過佢d毛巾好正 返唔到轉頭
巴打留個tg?
床笠係有彈性既 要fit size或大d
床單係酒店果d 要自己摺入去 試過好難 一定甩晒
Sealy Hotel 系列泰制同澳制有冇師兄有comment?

泰製五圈彈弓,澳製六圈彈弓差左4千蚊
有冇ching用過skyler
床架高450 再放件250高閎床褥 會唔會太高
有冇單人上格床有彈弓床褥推介🙇🏻
唔好太厚,怕高過圍欄

小朋友用
謝謝
有冇人試過買st regis既床?
https://www.stregisboutique.com/product.aspx?Stregis-Mattress-Box-Spring
之前去酒店訓過好好訓, 諗緊好唔好買
上網又睇過st regis其實都係用sealy, 但又唔知係sealy邊款
尋日去雅蘭一樣問上格床款,煥能2瞓落幾舒服
不過好似都十幾cm厚
想問下Origin同hush邊隻好d?
未瞓10/11吋床褥,唔知乜feel
回post 4 #1000 室葉大君巴

其實我本身對床褥無乜要求,未訓張垃圾emmas前我都係訓海馬啲19野,但估唔到張emmas可以令到我都頂佢唔順

依家換左起碼我條腰唔會跌左落去,Origin呢個價錢我覺得都ok

同埋我睇origin出左個新鈦金屬彈弓既床褥,佢軟硬度係6-7

原本果隻同hush都係7-8,差果1度其實差幾遠?

有想過去origin陳列室睇,但好似要預約...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞