床褥 集中討論區 (5)

544 回覆
4 Like 1 Dislike
我自己就想搵張硬身啲嘅king size,暫時試左好幾間

Sealy hotel 系列3萬 (無野送)
席夢思 2萬4 (無野送)
EMMAS 1萬8 (送對枕頭+被)
4sales 全部牌子都唔考慮.. 唔知點解佢嗰啲就算係最硬都好都係偏淋

暫時首選會係EMMAS,舒服得黎價錢亦都好實惠,但係上嚟爬咗一陣文見人屌佢紅底屌到仆街我最主要驚佢好快變形,凹哂,唔襟訓所以都想再問下有冇師兄訓緊有comment
如果凹左 佢地點會唔影相 post出黎屌中資呢
一張相都唔撚見
Thank you comment,感覺上有返啲質素先
訓緊席夢思20k果張backcare,夠硬,好正!
其他未試過
我試個張席夢思係Karolina Firm 硬係夠硬同舒服既,但係對比Emmas 三區獨立彈簧,感覺上腰到屎忽中間個位冇咁貼服同承托

Ching張席夢思襟唔襟訓?
各位點睇睡康寧
新買無耐咋,但見佢有10年保養,大牌子有啲信心
補充返 backcare係 made in Japan
你好Ching 介唔介意分享下係Emmas 邊隻形號?黎緊買床褥,想參考下各方意見
冇做功課直接去試 買左張Manbarra
依家先知係大陸牌子
唔緊要啦,最緊要岩訓即。BTW,Ching 張野訓左幾耐?
10月先到呀
4sales 係咪冇4呎賣 ?
想買植夢師,見佢價錢平一半真係好吸引,到底有冇伏 ?
係真係平好多之前去4sales試過席夢思black 系列,大概三萬尾差唔多四萬,之後過去The One專門店嗰度同個sales吹吓水,佢第一個反應係話black好貴架喎差唔多成十萬蚊

4sales美版水貨, 美版好多都偏淋,睇個人喜好啦
美國肥佬訓水床
買ultrafirm 就差唔多嫁啦
有冇人訓緊serta horley覺得點
Emmas最好
有無人訓緊雅蘭Morpheus會愈訓愈淋?
爬文見好多巴打推介煥能系列
兩張試訓完感覺差唔多
Morpheus好似幾抵買
煥能瞓到腰痛
有冇Ching 訓開 Emma black diamond
腰痛姐係張床褥太淋? 諗住點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞