[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(38)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

滬港球會盃是咪永遠停辦?

永世都係上海仔屌打小香港, 再搞落去都係冇意思
理文試腳個國米青訓簡拿坦奴ig話返祖國意大利,對唔住信任佢,帶佢嚟香港嘅人,相信對方會undertand

係咪香港啲彷真草練壞腳

補返句,無講點解

不過熱撚到咁,我都走啦,都唔撚係人住

理文外援名額一早爆左

仲有一個外援位,好似唔係亞援都得?

理文試腳個國米青訓簡拿坦奴ig話返祖國意大利,對唔住信任佢,帶佢嚟香港嘅人,相信對方會undertand

係咪香港啲彷真草練壞腳

補返句,無講點解

理文外援名額一早爆左

註5+1
kim out

究竟 古基把聲衰D,定係光頭仔把聲衰D?

聽左一陣港波佬大聯盟,頂唔住古基D懶音,D音成係後鼻,
好難頂,熄左機算
光頭仔講野時面梗左,又成日吞口水

講難頂,重有一個咸濕朱SIR,講野一舊舊,又自HIGH成個低B仔咁

何老靜呢D發音幾好,不過腦殘

點解想聽個正常講香港波節目都咁難

係咪香港啲彷真草練壞腳

補返句,無講點解

理文外援名額一早爆左

註5+1

史提芬彭利拿,利馬,域陀,盧斯安奴
澳門龍(試緊腳)

唔出正選都輕鬆ko港燦主力陣

唔出正選都輕鬆ko港燦主力陣

true
最後一屆
上港6:1傑志
和富大埔 公開操練日
和富大埔將於7月31日11:00於廣福球場進行公開操練日
屆時我們將會進行拜神儀式, 更會公佈球隊最新一位外援球員, 歡迎球迷到場與球員交流
一陣開估,新援

係咪香港啲彷真草練壞腳

補返句,無講點解

理文外援名額一早爆左

註5+1

史提芬彭利拿,利馬,域陀,盧斯安奴
澳門龍(試緊腳)

左迪呀

true
和富大埔 公開操練日
和富大埔將於7月31日11:00於廣福球場進行公開操練日
屆時我們將會進行拜神儀式, 更會公佈球隊最新一位外援球員, 歡迎球迷到場與球員交流
一陣開估,新援

希望係 叻歌拉 歌曼錫柱

impossible
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞