[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(38)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

餘半年 - 基藍馬 : 天津權健(中超)

餘半年 - 法圖斯 : 貴州智誠(中超)

餘半年 -- 高梵 : 青島黃海(中甲)

一完季就可搶人,其實唔使半年
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

Kiki唔係簽4年咩?
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

Kiki唔係簽4年咩?

2年咋
北上得sealy多過兩季好似
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

Kiki唔係簽4年咩?

都冇得踢 走好過啦 理得簽幾多年

由香港賽馬會、香港足球總會及英超球會曼聯合作,於8月14日至20日舉辦的「賽馬會青少年足球精英匯」活動,曼聯將會派出16歲以下青年軍到訪香港,內容包括訓練、文化交流等, 並將於月8月16日及19日在青衣運動場與地區精英隊以及香港青年軍進行兩場友誼賽,市民屆時更可於現場免費索取入場券觀戰,而東網電視亦會直播該兩場賽事
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

依家已經可以簽定約
有份參與「賽馬會青少年足球精英匯」的其中一位小將,便是早前獲港超球隊元朗由青年軍提升上一隊的黃晉軒(Hinson),他希望將自己在元朗一隊操練的經驗帶到球隊,誓要在8月16日對曼聯青年軍一仗踢出好表現!
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

Kiki唔係簽4年咩?

2018又改港澳台球員條例喎
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

Kiki唔係簽4年咩?

所以咪要番黎踢多季博人睇到囉
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

Kiki唔係簽4年咩?

所以咪要番黎踢多季博人睇到囉

如果支那改返香港球員唔計外援既話,我想法佬留返喺上面多一兩季

Kiki ,肥積踢中甲應該都仲ok
由香港賽馬會、香港足球總會及英超球會曼聯合作,於8月14日至20日舉辦的「賽馬會青少年足球精英匯」活動,曼聯將會派出16歲以下青年軍到訪香港,內容包括訓練、文化交流等, 並將於月8月16日及19日在青衣運動場與地區精英隊以及香港青年軍進行兩場友誼賽,市民屆時更可於現場免費索取入場券觀戰,而東網電視亦會直播該兩場賽事

集合各路英雄通宵瞓街搶飛撐港小將,趕哂啲獌狗港豬返屋企睇東網
下半季隊隊爭依3個
香港外流球員/教練:

Kiki唔係簽4年咩?

2年咋
北上得sealy多過兩季好似

Oh記錯
點解有人會撐畜力贏含大

畜力無撚用 輸9埋

上半場已經四比一
總比數六比五反cup畜力了

含大班球迷 球員串過馬撚 緊係想睇佢仆街
點解有人會撐畜力贏含大

畜力無撚用 輸9埋

上半場已經四比一
總比數六比五反cup畜力了

含大班球迷 球員串過馬撚 緊係想睇佢仆街

垃圾狗隊撐得滿州含大都唔係好人
下季港超邊隊賣$40飛?
得元朗?

60/20

點解咁似天水圍 嘉湖銀座 公園??

根本就係

根本就係

舊相定新相? 三十幾度仲著長袖

根本就係

舊相定新相? 三十幾度仲著長袖

入冷宮太耐着慣長袖
尖吸請人玩面書都叫高級傳訊主任
尖吸請人玩面書都叫高級傳訊主任

唔通話請FaceBook editor咩
南區fb
Ricky專訪
新球季球隊陣式有可能由343改為433

陳港斌係時侯練打右閘
如果唔係433冇位出佢

陳港斌踢右閘唔錯㗎喎 之前都踢開
中堅就差少少
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170801&s=7032049&a=57029991
【港超聯】大部份係鬼佬? 足總神回應:請不要亂入
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170801&s=7032049&a=57029917
【追蹤港將】鬥非聯賽球隊 浚仔親證唔落場

17歲港將戴偉浚效力嘅貝利,因上周五對燦美爾場熱身賽踢唔成,場地積水下被逼取消,結果今周二加開一場對非聯賽球隊Radcliffe FC嘅熱身賽,但浚仔親口證實球會喺呢場比賽主要派青年軍應戰,自己唔會落場。

今夏同貝利續約三年嘅戴偉浚,有出席周一球會嘅公開操練,但就唔會踢今晚場友賽,因為主要會係一班青年軍上陣,而升格上一隊嘅佢,就同本報透露至周末對華素爾場英甲開鑼前,都只會集中參與集訓,準備以最好狀態迎接自己第一個英甲球季。

另外,球會早前發佈今季新波衫,宣傳海報入面亦有浚仔份!喺主場球衣張海報上,三名球員中戴偉浚就企喺左邊,身穿一套以白色為主色配上藍領嘅貝利主場球衣,而呢張海報除咗放喺貝利嘅官網,官方Facebook同埋Twitter都有。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞