[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(38)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
9up:羅梓傷病纏身庸碌渡過球員生涯
十年後大家齊齊幻想羅梓當年冇病冇痛成就會超越斯爾馬
殺人球場個名, 唔係浪得虛名!

垃垃今季用呢個場?

夢想用 青衣
理文用 SSP?
今日車車又貼丁圖
有冇人搵到個外援打個兩場j league係邊兩場

wiki寫2011年6月15日係佢j league初出場(vs甲府風林)
https://youtu.be/FAmNfRbjd4g
大埔新外援Igor Sartori球王片

R贊助失敗

練習衫 唔賣廣告架wor

有得賣點會唔賣

比較少見 練習衫 賣廣告

尖FC果件咪成件廣告

有好多sponsor
羅港威係咪有新女呀
伊高沙杜尼40(2)

R贊助失敗

練習衫 唔賣廣告架wor

有得賣點會唔賣

比較少見 練習衫 賣廣告

尖FC果件咪成件廣告

注定 我朗 今季 難過

黎生個陣既東方先經典
伊高沙杜尼40(2)

中堅黎講
伊高沙杜尼40(2)

中堅黎講

算係咁
伊高沙杜尼40(2)

中堅黎講

算係咁

會唔會廢過墓臭
見到某位兩個字的球員被列入清泉名單。突然想說,如果一個人自己作弊完,收左錢再作污點證人,咁都係清泉?看不透。
見到某位兩個字的球員被列入清泉名單。突然想說,如果一個人自己作弊完,收左錢再作污點證人,咁都係清泉?看不透。

WW

source?
清算?
有無証據?
無憑無據,你講咩都得la

當時,飛馬fb有人留comment
阿x威就高啦,食飽飯無野做,二五仔!咁廉正去做包公啦,踢乜七波!
和富大埔主教練李志堅,則表示期望這位前法林明高前鋒,能夠為球迷帶來驚喜:「伊高(沙杜尼)唔係傳統嘅9號仔,不過有唔錯嘅入球同入楔能力。雖然今日佢先操第一課,但相信巴西人適應香港天氣問題不大。香港球迷未見過呢一類球員,希望佢可以為球迷帶來驚喜。」

對於球隊會否再增添新球員,「堅Sir」則以「可能有驚喜」作回應。和富大埔周二(1日)晚將會與香港U18代表隊在跑馬地友賽,並於8月13日前往泰國集訓,屆時將會與泰國玻璃以及其他當地球隊進行熱身賽。
和富大埔主教練李志堅,則表示期望這位前法林明高前鋒,能夠為球迷帶來驚喜:「伊高(沙杜尼)唔係傳統嘅9號仔,不過有唔錯嘅入球同入楔能力。雖然今日佢先操第一課,但相信巴西人適應香港天氣問題不大。香港球迷未見過呢一類球員,希望佢可以為球迷帶來驚喜。」

對於球隊會否再增添新球員,「堅Sir」則以「可能有驚喜」作回應。和富大埔周二(1日)晚將會與香港U18代表隊在跑馬地友賽,並於8月13日前往泰國集訓,屆時將會與泰國玻璃以及其他當地球隊進行熱身賽。

who?
伊高沙杜尼40(2)

中堅黎講

算係咁

會唔會廢過墓臭

有可能

who?

為左贏飛馬 可以去到幾盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞