[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(38)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
未來有乜友賽睇

聽朝元朗對東方

10:30 am?

和哥講波都反

唔知呢條友係做咩 唔係話和哥講得好 係呢條友 我未見過佢支持咩隊 支持香港波 基本上就係反晒所有野痴線佬

和仔而家講得好好喎
以前就話讀錯名姐

唔錯呀 但我始終唔覺係好引人入勝 我始終覺得評述 個評同述要分開
一個係講得激情 吸引到觀眾 而一個就岩和哥去講一D技術野

BTW要講一講係當山度士係到 和哥就講得好鳩

本地講得激情既真係唔識欣賞

鍾仔講下超級大傻仔都好過冇咩聲氣咁

其實連登仔中意桂神嗰堆無厘頭搞gag定係何輝嗰種專業分析

香港人鐘意聽比較生動有趣嘅旁術 支那個邊就鐘意聽分析
何輝係個邊講得多 所以佢講波係多分析 佢係講得幾好不過可能香港人未必太鐘意

利申:我鐘意聽ricky 葦如 keyman個啲

三個把聲贏左唔少人
on9cc個班好似球場阿叔咁
聽到聲已經想mute

和仔而家講得好好喎
以前就話讀錯名姐

唔錯呀 但我始終唔覺係好引人入勝 我始終覺得評述 個評同述要分開
一個係講得激情 吸引到觀眾 而一個就岩和哥去講一D技術野

BTW要講一講係當山度士係到 和哥就講得好鳩

本地講得激情既真係唔識欣賞

鍾仔講下超級大傻仔都好過冇咩聲氣咁

其實連登仔中意桂神嗰堆無厘頭搞gag定係何輝嗰種專業分析

香港人鐘意聽比較生動有趣嘅旁術 支那個邊就鐘意聽分析
何輝係個邊講得多 所以佢講波係多分析 佢係講得幾好不過可能香港人未必太鐘意

利申:我鐘意聽ricky 葦如 keyman個啲

三個把聲贏左唔少人
on9cc個班好似球場阿叔咁
聽到聲已經想mute

所以寧願入場睇了
新季銳意擴軍爭入港超聯賽前列的R&F富力,本月22日抵達泰國曼谷展開為期15日集訓。目前,R&F富力門將周煜辰為中國U22成員,後防有港腳羅拔圖、中國前國奧代表趙銘,中場就有外援馬高派路域及港腳伊達,基奧雲尼就在前線掛帥,若由中超廣州富力借調的般連奴歸隊,再加上吳偉安坐鎮中場,其實力確可爭逐聯賽前列。
爭逐聯賽前列?

广州富力RF港超队昨天在泰国蒙通联的基地以0:2不敌一支不知名的泰国球队,据说是来自泰甲联赛…老将吴伟安担任队长。问了三四名球员均不知道对手是谁🤗 ​​

前列?

周定洋入藉無曬消息
苦力前面啲鬼個個爭波踢

飛馬原來有咁多球迷

飛馬原來有咁多球迷

可能有南迷
未來有乜友賽睇

聽日10:00飛馬對夢想

飛馬原來有咁多球迷

可能有南迷

死忠靜係得返呢批
苦力前面啲鬼個個爭波踢

D大陸仔廢既, 我估最後排中游啦...

同意
大概排中游
8月31日 港隊 vs 新加坡
惹蘭勿剎運動場

啱唔啱?定係搞錯左
未來有乜友賽睇

聽朝元朗對東方

10:30 am?

8月4喎

係wo

[img] [/img]

惹蘭勿剎運動場

啱唔啱?定係搞錯左

個SOURCE究竟邊度黎

HKFA FAS FIFA都無

惹蘭勿剎運動場

啱唔啱?定係搞錯左

個SOURCE究竟邊度黎

HKFA FAS FIFA都無

之前d報道講
但我上fifa揾唔到有依埸比賽
http://www.fifa.com/live-scores/international-tournaments/fixtures-results/index.html#month8-2017
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞