[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(38)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

出現了

出現了

https://m.youtube.com/watch?v=5NRyJmlkD9M

澳門輝4度被中出 緬甸大漢輪姦豈是他嬌柔身軀可抵抗

https://m.youtube.com/watch?v=5NRyJmlkD9M

澳門輝4度被中出 緬甸大漢輪姦豈是他嬌柔身軀可抵抗

下個月幫手擋住唔好俾馬拉狗入波is ok

大蕃薯食撚屎!
去到星期日就推得咁慢
港足po都係多偽毒

我係真毒嚟
宜家匿喺屋企煲劇

太熱唔想郁

係電腦睇緊優子台

睇緊足球風雲

睇緊橋本環奈套新劇

覺得好睇嗎??
但橋本真係肥左,但一樣咁正

幾搞笑,仲有好多動物
只係睇咗一集

其實劇入面石川戀仲正過橋本

識貨!
石川戀掂啊!
幾時開季?
好想試下帶我仔入場睇波!
到左九龍灣
到左九龍灣

開左波?
到左九龍灣

開左波?

去到星期日就推得咁慢
港足po都係多偽毒

我係真毒嚟
宜家匿喺屋企煲劇

太熱唔想郁

係電腦睇緊優子台

睇緊足球風雲

睇緊橋本環奈套新劇

覺得好睇嗎??
但橋本真係肥左,但一樣咁正

幾搞笑,仲有好多動物
只係睇咗一集

其實劇入面石川戀仲正過橋本

識貨!
石川戀掂啊!

橋本正啲
Ceo blog 覆左我
港隊將與新加玻,巴林,老撾友賽
In order to gain more ranking points and prepare for the Asian Cup games we have arranged a friendly away in Singapore on 31st August, and home games against Laos and Bahrain in October and November respectively.
[url]http://marksutcliffe.blogspot.hk/2017/07/premier-league-asia-trophy.html?m=1#comment-form
下季菁英杯有分組賽
下季菁英杯有分組賽

狗志: 又要打多幾場, 早D出局都唔得
下季菁英杯有分組賽

始終10隊 足總杯同銀牌唔改賽制太少比賽

菁英杯強制出u22加上分組賽 對年青球員有好大幫助,又唔會影響強隊爭標
Ceo blog 覆左我
港隊將與新加玻,巴林,老撾友賽
In order to gain more ranking points and prepare for the Asian Cup games we have arranged a friendly away in Singapore on 31st August, and home games against Laos and Bahrain in October and November respectively.
[url]http://marksutcliffe.blogspot.hk/2017/07/premier-league-asia-trophy.html?m=1#comment-form

8月31日港隊將與新加玻友賽
10月港隊將與老撾友賽
11日港隊將與巴林友賽
另外2019亞冠外/亞協個位要比杯賽冠軍

足總之前打算比足總杯冠軍踢 其實無論比銀牌定足總杯冠軍都對另一隊唔公平 點解唔加場附加賽比兩隊冠軍踢(有球隊雙料就唔駛)

足總之前打算比足總杯冠軍踢 其實無論比銀牌定足總杯冠軍都對另一隊唔公平 點解唔加場附加賽比兩隊冠軍踢(有球隊雙料就唔駛)

原本咪就係唔想有附加賽先取消季後附加賽囉

之前個附加賽有埋聯賽亞季軍 我提議係兩個杯冠軍踢

但 A-League 季後賽冠軍有亞冠踢喎

王6c季尾話afc唔認可附加賽呢個制度

王6c季尾話afc唔認可附加賽呢個制度

係,afc話足總杯冠軍踢亞洲賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞