[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(38)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
飛馬中堅梁諾恆在底線位置用身體撞護球出界的夢想守衛羅梓駿,而羅被撞後疑因落地時失重心,右手前臂落地時受重創,並彎曲,疑似骨折,立即送院治理。

兩兄弟無好嘢

唔撞得唔好踢波啦

咁都有得屌你愛隊撞親人既話又會點睇呢

夾硬撞人喎

行開畀你任射好唔好

用身位護球出界
細佬係後面撞落去
飛馬中堅梁諾恆在底線位置用身體撞護球出界的夢想守衛羅梓駿,而羅被撞後疑因落地時失重心,右手前臂落地時受重創,並彎曲,疑似骨折,立即送院治理。

兩兄弟無好嘢

唔撞得唔好踢波啦

夾硬撞人喎

行開畀你任射好唔好

用身位護球出界
細佬係後面撞落去

如果對外援都咁有膽又冇咩所謂
見到某位兩個字的球員被列入清泉名單。突然想說,如果一個人自己作弊完,收左錢再作污點證人,咁都係清泉?看不透。

source?
清算?
有無証據?

唔好話係清算,想辯清事實姐。
證據?不如你問下一萬隻蚊何去何從?
何況,老師都未決定點罰,我可以點比證據你呢?
只係,大家極速定性鬆偉係仆街,點解會將兩字球員視作清泉?

唔知鬆偉係咪真係有打
見到某位兩個字的球員被列入清泉名單。突然想說,如果一個人自己作弊完,收左錢再作污點證人,咁都係清泉?看不透。

source?
清算?
有無証據?

唔知鬆偉係咪真係有打

鬆偉潛逃支那,真係拉唔到佢?

source?
清算?
有無証據?

唔知鬆偉係咪真係有打

係都唔出奇
大埔明晚將與香港18歲以下代表隊踢熱身賽,周三就對流浪。
艾仙度是巴西出戰1987年世青盃的成員之一,在日職成立初期效力過鹿島鹿角、川崎讀賣,效力鹿角2季都獲日職「銀靴」,轉投川崎之後曾在1995年亞洲冠軍球會盃首圈首回合作客香港,在香港大球場兩度射破東方大門

time and where

兩兄弟無好嘢

唔撞得唔好踢波啦

夾硬撞人喎

行開畀你任射好唔好

用身位護球出界
細佬係後面撞落去

如果對外援都咁有膽又冇咩所謂

根本踢波就要咁,有幾多華人後生仔肯撞?今次細佬
Btw希望羅梓無事

留言問下先

upower改咗: 大埔明晚將與中西區踢熱身賽、周三對流浪、周四對香港18歲以下代表隊。
和富大埔主教練李志堅,則表示期望這位前法林明高前鋒,能夠為球迷帶來驚喜:「伊高(沙杜尼)唔係傳統嘅9號仔,不過有唔錯嘅入球同入楔能力。雖然今日佢先操第一課,但相信巴西人適應香港天氣問題不大。香港球迷未見過呢一類球員,希望佢可以為球迷帶來驚喜。」

對於球隊會否再增添新球員,「堅Sir」則以「可能有驚喜」作回應。和富大埔周二(1日)晚將會與香港U18代表隊在跑馬地友賽,並於8月13日前往泰國集訓,屆時將會與泰國玻璃以及其他當地球隊進行熱身賽。

未見過呢一類球員係咩意思

挑戰寶馬禾達嘅程度掛
今年d引援好垃圾
連最勁既國米青訓 亞叻山查 格叻牠籮都走埋
冇個勁!

或者踢落有驚喜呢
今年d引援好垃圾
冇個勁!

走左啦
https://www.youtube.com/watch?v=-IwtBBVpHQI
「踢波就係打仗」

可憐林10 出場機會 愈來愈少
https://www.youtube.com/watch?v=-IwtBBVpHQI
「踢波就係打仗」

true
成日坐bench
今年d引援好垃圾
冇個勁!

走左啦

yes ,坐飛機走左

留言問下先

upower改咗: 大埔明晚將與中西區踢熱身賽、周三對流浪、周四對香港18歲以下代表隊。

如果日頭可以睇
「踢波就係打仗」

true
成日坐bench

佢自己都承認 傑志踢法轉左 導致 自己出場減少
今年d引援好垃圾
冇個勁!

或者踢落有驚喜呢

我對域陀沙巴有啲期望嘅
今年d引援好垃圾
冇個勁!

或者踢落有驚喜呢

我對域陀沙巴有啲期望嘅

期望下
域陀沙巴, 伊高, 祖亞昆, 般連奴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞