[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(38)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

咁老

咁老

咩相嚟 個手勢做乜 佔中十死士?
點解我要比機會你條仆街?係我未入嚟之前,見到作者個標題,心諗,你條撚樣,又想fake我?但係好奇心驅使之下,㩒左入嚟。屌,結果又係嗰啲on9嘢,不過我都諗住比多次機會你個仆街作者,走左落街九個半買份報紙,睇下你寫啲咩。當我續字續句咁睇清楚後,發覺真係嗰啲on9嘢,我真係好撚無奈。你幾十歲人堂堂文化研究碩士,仲做啲咁撚on9嘅野,我好撚為你可憐。我同時都要鬧自己,點解我要比機會你條仆街? 我到底入嚟兼寫成千字做乜撚?

9個半咁鳩貴

登埋啲垃圾仲收咁貴

朱兆基掛靴
南華棄戰港超聯,朱兆基曾向其他球隊叩門,可惜未有回應。

管理層對待球員是前所未見的不專業。「去年亞協盃分組賽作客馬爾代夫,比賽日球會高層要求四間房的正選球員早上搬離房間,改到其他球員房間休息,目的是將房間留給傳媒。四、五個球員迫在一間房休息,等下午比賽;當時心想,『到底南華發生甚麼事』,這是職業層面不可能發生的事情。」

朱兆基:「南華不是想像中的南華會,想不到球隊運作可以差到這樣,教練不知道明日會發生事甚麼事。南華是大會,代表香港踢亞協盃,但好多事情不合理,亦不專業。去到機場要球員自己Check in。」

加盟南華後發覺球員操練後即走,初加盟南華與隊友零溝通
星期四J5 21:30有羅太
南華棄戰港超聯,朱兆基曾向其他球隊叩門,可惜未有回應。

管理層對待球員是前所未見的不專業。「去年亞協盃分組賽作客馬爾代夫,比賽日球會高層要求四間房的正選球員早上搬離房間,改到其他球員房間休息,目的是將房間留給傳媒。四、五個球員迫在一間房休息,等下午比賽;當時心想,『到底南華發生甚麼事』,這是職業層面不可能發生的事情。」

朱兆基:「南華不是想像中的南華會,想不到球隊運作可以差到這樣,教練不知道明日會發生事甚麼事。南華是大會,代表香港踢亞協盃,但好多事情不合理,亦不專業。去到機場要球員自己Check in。」

加盟南華後發覺球員操練後即走,初加盟南華與隊友零溝通

羅神年代一定唔會發生
星期四J5 21:30有羅太

朱兆基掛靴

唔通去大埔果個真係SEAN
薛高隊友個仔呢個朵牽強啲定阿古路師兄牽強啲

大埔新外援前鋒Igor
http://www.pesmaster.com/o-mascarenhas/pes-2017/player/325932/

75 speed 79 explosive power係咪輕鬆屌打港超球員
40(2)

人響朵你響朵
朱兆基掛靴

唔通去大埔果個真係SEAN

係嘅真係有機會一路奇兵
條友真on9出篇文吹奏下kim好過啦
原來係南華勇士借公開平台抽抽kid仔水
咁我唔批評佢了

大多是外國人 只有兩隊
1畜力 2小桀仔

南華全盛可以出到伊達、福福、家蛋仲有四個外援 tim

重有摩西斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞