[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(38)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
原來上海上港又輸一場
截至目前為止 會員 羅xx#62073 共有25個回覆(約佔總數15%)
其中至少有7個為純icon回覆

港足post嘅中流砥柱

趕走哂其他人
原來上海上港又輸一場

含大死好命
見到IE勤
唔係追到廿幾個post咋咩
見到IE勤
唔係追到廿幾個post咋咩

原來上海上港又輸一場

有幾次機會都上唔到榜首 想點
含大輸上港跟住輸
鐘仔抽頭盔水
鐘仔頭先屌鳩個守龍戴頭盔個老母
鐘仔
Ken K.Ng
以前國際足協規定裁判45歲退休,對住長時間不稱職的裁判,大家都可以有個指望,最多捱到佢45歲。但國際足協依家無咗這個規定,似乎連這個指望都無埋。真係要問吓足總的裁判經理,如果個別「資深」裁判體能合格,自我感覺良好,雖然千夫所指,場場蝦碌,但卻無意退休,咁可以點辦?

覺爺42

好似以前我島萬年國會老賊咁, 一係做到死先轉人, 一係屌到佢地冇癮做自己走

車車都好撚正

車車都好撚正

理文試腳個國米青訓簡拿坦奴ig話返祖國意大利,對唔住信任佢,帶佢嚟香港嘅人,相信對方會undertand
理文試腳個國米青訓簡拿坦奴ig話返祖國意大利,對唔住信任佢,帶佢嚟香港嘅人,相信對方會undertand

係咪香港啲彷真草練壞腳

車車都好撚正

係咪香港啲彷真草練壞腳

呢幾日天氣太熱 頂不了頂不了

係咪香港啲彷真草練壞腳

補返句,無講點解

不過熱撚到咁,我都走啦,都唔撚係人住
原來上海上港又輸一場

垃撚圾,一世比含大騎住啦屌
原來上海上港又輸一場

冇奧斯卡爭好遠,保亞斯搵阿美杜夫打playmaker完全唔係嗰班,Hulk呢位球霸每次都剩係自己死衝,搞到艾傑臣都冇哂癮
上港不嬲後防穿窿以攻代守,但近排冇奧斯卡連攻都攻唔到,外援永遠個人主義咪遇強即屈
原來上海上港又輸一場

冇奧斯卡爭好遠,保亞斯搵阿美杜夫打playmaker完全唔係嗰班,Hulk呢位球霸每次都剩係自己死衝,搞到艾傑臣都冇哂癮
上港不嬲後防穿窿以攻代守,但近排冇奧斯卡連攻都攻唔到,外援永遠個人主義咪遇強即屈

Conca係咪仲打緊上港?

敢言鐘
原來上海上港又輸一場

Conca係咪仲打緊上港?

走左n咁耐

敢言鐘

仲記得鐘講we are hong kong個段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞