[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [28]之糟質yahaha

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
幻影都係靠迴避突擊
鬼手近身真係唔識打
個王密道幾好, 多寶箱有boss打通道複雜
你講中左我心聲除左刷野真係唔想落地底(而家連裝都懶得刷地面搵NPC吹水算砌下野就算),氣氛又抑壓又冇咩野玩地底有啲地方聽個地方名好似好猛料咁(咩地下墳場個啲)但行行下又冇咩特別,唔知DLC會唔會有相關野玩
有任務先會去地底。(只係去過2次 - 開相機, 去fire temple)
行地底好大壓力, 要好似打杖咁, 砌架車行, 一有怪出現就走去車尾搵掩護, D怪留番比Tulin同Sidon個影自己打。
啲山洞入口好難搵
見地圖成大個區域都未有山洞logo心諗實有啦
但又兜嚟兜去都睇唔到
去搵櫻花樹
供奉佢會標晒比你
完原有啲咁嘅野
已靠自己搵左30粒青蛙
同埋你路過見到啲發光精靈係地下
姐係附近有山洞
我反而無去搵櫻花樹但係已經解到攞埋人馬頭...
不過仲差幾粒...應該要去搵樹啦
地底真係有啲悶,同埋都好似冇劇情去解釋,希望DLC 會多啲地底content
地底無天添 咪又係咁
啲triler gameplay點會係sell地底
睇清楚人講咩先好嗎
寧願佢出多啲空島內容空島起碼有得睇下風景
我覺得可以多幾個大啲嘅空島
空島都叫有兩句解釋點解會升上去,地底真係冇
覺得空島整得好靚完全唔夠喉
如果空島同地底一樣地圖咁豐富 咁地面仲係咪地面 望上去全部都係大面積嘅空島底 我覺得創作團隊有佢嘅道理
好正, 加多個火頭係咪可以秒殺佢地
又係喎
雖然真係唔想再行
新個4個全部都係上一集己經同link有關係既人
上集基本都可以叫佢地做新4英傑,(除左丘栗係個仔)
佢地由4英傑升級做左4賢者咁解
而且就算舊4英傑都唔係一開始就同link有咩關係
單純係佢哋族內任命一個精英出黎
你講既互動交集都係做左英傑之後先發生
同而家新4賢者比祖先任命冇分別
打人馬點解唔收賢者
除左隻雀有機會幫你射頭之外
其他完全唔會打得中人馬
全部動作都可以盾反
死多幾次就得,其實唔難
得大爆炸個時機奇怪d
但大爆炸最好係跑遠射頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞