[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [28]之糟質yahaha

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
點知上面有個箱
第1次好好心機咁煮左個愛心牛奶湯, 然後就連續煮垃圾比我食冇再去搵佢
其實4腎者動機有咁薄弱咩 首先4個地方都俾魔王攪要報仇已經好合理啦掛
水佢都識講自細就識老友黎 雷佢自己又話劇情最好 風事前最少交雜但你睇得出佢跟住link 而不斷成長成為真正既戰士 最後幫助主角
火就上集跟你去神獸又見埋前英傑
其實各自都有理由要同主角合作打魔王 但你接受唔到就幫唔到你
至於點解係佢地就腎者就係因為佢地勁囉 唔通你周街捉條黑肉妹黎又識放電
爬上去
係咁浸凍d熔岩塊再亂咁痴爬上去
初頭唔知嫁,不過黐返好木板之後就發覺應該係用阿沅轆上去
果日塔礦車塔到嬲嬲地
出動曠野大絕
回氣藥+爬
對於唔太睇劇情既玩家黎講,加農復活佢地唔幫勇者既話冇人可以獨善其身咁動機夠強啦掛

文長加密,加有兩集劇透

其他角色其實都寫得好完整,只係好多玩家因太鍾意米法( 暗戀Link(玩家)既設定肯定殺食過其他人)同希多,係咁睇佢地相關既劇情而忽略其他族既細節 / 對其他人冇feel加上今次個氣氛同上集戰友死晒既悲劇設定好唔同,玩家冇咁入心入肺都好正常
原本想做個任叫「找尋聲音的主人」,跟住入咗個洞度,點知越行越有,可以行得返上地面又可以行到落地底,我已經蕩失咗路,而原本個任係冇做過
本來都諗住正啦有個免費煮婆點知成日煮垃圾 去漁村搵番餐廳老板娘算
琴晚解完都醒唔起點解5樓
好似都係爬+升天
考驗你專注力
本身個任炸開左第一面石牆右邊就見到 係個石像
我都中過伏
劇透
個火神殿我玩足3-4個鐘
用D礦車去哂成個區煩撚到
1始村
笑死咁你條故線性點算, 會唔會玩壞左
認同/唔認同 好閒啫辯論比賽咩一定要贏咁
放鬆下啦香港人
真係乖乖地坐礦車真係解到彿誕
如果佢有心唔比你爬,d牆身整哂熔岩就得
其實遠在天邊近在眼前
防火1都夠頂已經好佛心
我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞