[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [28]之糟質yahaha

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
點樣可以盾反完人馬之後射面
已經抽到要去特登搵魔像打....
魔王復活所以佢哋要搏哂命去打仗係佢地宿命嚟
唔知第幾代魔王收皮嗰陣落咗個詛咒
世世代代都會有公主,勇者同魔王
御天之劍故事嚟講係第一代
大師mode出左睇你仲要唔要求3心
敘事薄弱還敘事薄弱, setting還setting
唔係一句setting就可以解釋點解敘事薄弱
有一個setting喺度都要額外透過敘事去拓展

即係哈利波特setting係霍格華茲
而家唔係拗點解哈利唔拎把槍出嚟打佛地魔,
而係問點解霍格華茲淨係得魔法堂冇語文堂, 主角班人語言能力點樣成長

你同我不停死拗因為霍格華茲係咁 係解釋到啲乜撚嘢呀?
關你讚唔撚讚劇情係史詩級撚事咩
係你九唔撚搭八呀
扑狗會比佢吠
爆左機之後可以點樣買返Boss圖鑑?
潛行唔潛行,激鬥戰車直接棍加鋼刺板衝出去
真係步步為營既反而得火山區個全裸洞
大個仔娶咗個咁樣衰嘅老婆
我link着女裝企係隔離仲似公主過佢
我唯有說服自己魚既審美係唔同
https://youtu.be/vWPG3g0G8Q4?t=78
火神殿呢度應該好多人一係就咁爬上去一係火箭盾飛行器咁, 但原來佢預設既解法係咁 果時仲諗緊點解上面有個大箱同下面有2塊板
The Witcher, Red Dead Redemption 2, Elden Ring
劇情好差咩? 重點唔喺劇情就代表劇情唔使理?

何況劇情係唔係重點係睇你用咩角度打機
有班人係鍾意咩都當魂系玩, 佢自己botw定totk都當魂系玩
有啲人就係鍾意慢慢睇文本, 每個道具介紹都睇哂
我就真係未見過有人話elden ring劇情唔好, 請賜教
又係喎,七寶都有得拆出嚟先維修
咁故事係咁嫁啦
咪因為佢族人袓先收到zelda指令
一定要幫link手
咁佢袓先一定冇咁長命
咪交比佢地族人囉
族人同link有交集,又有實力咪選中
就係咁簡單
係簿弱嫁啦
因為Zelda一向都唔係sell史詩級劇情既game
解釋你聽就叫唔比你批評

紅寶石,
我係爬上去
好狼死

Link佢自己就係公主
單計5觀,林克贏過哂game入面95%既女角
你條撚樣懶醒以為自己解釋到真係好撚好笑
點解1+1=2? 因為1+1+2囉
begging the question都叫解釋
你慢慢繼續三複被, 然後好奇人點解會起你鋼
請問一下大師劍係咪要用盡耐久度先會自動恢復?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞