[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [28]之糟質yahaha

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
2頭頂角我試過完美迴避但唔清楚點觸發
5大爆炸係腳落地後武器落地前少少就盾反到

Btw覺得今集人馬易打左,上集雙手劍人馬垂直劈個下如果位置大近佢既武器完美迴避到都會照傷到玩家直接取消個突擊,今集冇左呢樣野
但四腳落地向前衝個下好似難避左成日畀佢爆盾
話說合雙盾定將大岩石加盾到耐用/高啲防?
啲花好似係睇時間
我水上競技場啲花 好多次紅月先消失過一次
盾合野唔會加防加耐久
主要係功能性 例如火箭跳 滑板車
或者打擊用 盾反會有屬性攻擊 有傷害
冇 同一效果冇得疊加 兼且料理效果同一時間只可以有一種
即係雙盾同大岩石同鎧甲碎片一樣?
海利亞帽點先可以放落嚟?
好似見過圖唔係笠住
去蘑菇村 搵蘑菇女 做時尚鑑定
想問打完final boss之後會唔會好似第一集咁冇真正end game要去返save point? 上集唔小心打左boss之後未解個d任都即刻冇曬興趣玩

呢個設計都唔知算好定唔好直接畀答案(坐標)好似太直接
睇左小量龍之淚
近沙漠果區佢係會低飛
我就係解塔過程見到係我下面 抆左劍
我呢次手殘爆唔到頭
咁15秒咁啱反晒1 3同6
試過有一次下午入公主屋企懷念下
然後見到村長老婆係度掃緊地
睇NPC D行動模式知道左公主同條村相處得好融洽
除左唔知林克係邊個
明明間屋完全係林克付出 但樓契個名就得薩爾達 唔怪之得佢戴綠帽 林克根本就係港男高等兵
話說係咪得我覺得三頭龍仲難打過人馬
無次打得死 次次都被屬性攻擊秒
我懷疑佢無玩上集,咁都話無交集無動機
手殘人士用翼盾 前行做舉盾跳a制 進入link time,射佢弱點再去背上騎佢 來回幾次就完
解曬神廟、神殿同山窿
諗住解埋井同搵齊啲衫就去打伽農

山窿最後

龍淚
呀呀呀呀呀終於打咗伽儂了
唔難打,一係快跑避死光一係搵舊石遮一遮,不過打死佢嘅報酬唔及人馬,討伐完一次就唔想再打
其實今集chur 主線進度既人先會有更好既故事體驗
啲角唔洗充能 幾好用 同埋火角既特效靚啲 煤氣火嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞